Semih10
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 840
The Flash öneririm
5. Sezonda bozdular.The Flash öneririm
The Flash öneririm
Onu önereceğine Daredevil önersen daha mantıklı olurThe Flash öneririm
Arka sokaklar gagsdnxjxjxkArkadaşlar şu sıralar hangi diziyi izliyorsunuz? Heyecanı bol dizi önerisinde bulunur musunuzz![]()
Yaaa ajaajajajajsjsjs ciddimisinArka sokaklar gagsdnxjxjxk
Bende ona mı başlasam diye düşünüyordumla casa de papel son bölüme gireceğim saat 11-12 gibi
İzledim onu 2. Sezonunu heyecanla bekliyorumlocke and key izleyin derim farklı bir dizi
Bende ona mı başlasam diye düşünüyordum![]()
Peaky Blinders aşığıyım.....Başlamaman hata ayrıca (izlemediysen )
Narcos-Narcos Mexico
Peaky Blinders
Dog of Berlin
bunları'da izlemeni şiddet ve şiddet ile öneriyorum :d
Peaky Blinders o kadar güzel mi ? Arkadaşım izlesen beğenirsin falan dedi ama vakit bulamadım izlemeye. İzlemeye değer mi ?Peaky Blinders aşığıyım.....
Kesin izle bence. Çok klas diziPeaky Blinders o kadar güzel mi ? Arkadaşım izlesen beğenirsin falan dedi ama vakit bulamadım izlemeye. İzlemeye değer mi ?
Pek heyecanı bol değil ama güzel Westworld.Arkadaşlar şu sıralar hangi diziyi izliyorsunuz? Heyecanı bol dizi önerisinde bulunur musunuzz![]()
Bilim kurgu dimi oPek heyecanı bol değil ama güzel Westworld.
Aynen öyle ama ilerledikçe dizi ilginçleşiyor.Bilim kurgu dimi o
Bende denk geldikçe izliyorum Hüsnü ve Mesut'un dostluğu olmasa bu dizi 500 bölümleri görmezYaaa ajaajajajajsjsjs ciddimisin
arada bi canım sıkılınca açıyomYaaa ajaajajajajsjsjs ciddimisin
bende denk geldikçe izlerimarada bi canım sıkılınca açıyom![]()
Netflix de ne varsa bas geç?Arkadaşlar şu sıralar hangi diziyi izliyorsunuz? Heyecanı bol dizi önerisinde bulunur musunuzz![]()