Soru Facebook'taki toxic kitle hakkında ne düşünüyorsunuz?

Reaksiyon puanı
65
Facebook grupları bir yere kadar iyiydi ama artık gruplarda ki toxic insanlar sıkmaya başladı. Dizi karakteriyle ilgili post atıyorum, yok "bu diziyi hâlâ izliyor musun?", "yaşın kaç?"
Yok git gir bir sigortalı işe çalış böyle boş boş postlar atma yok. Dizi postu bitti siyaset postların mı başladı? Bir konuda eleştiri yapıyorsun, eleştirdiğim kişiye küfür, hakaret, aşağılamada bulunmuyorum. Yorumlarda haset, yanma vb bir sürü boş yorum. Grup adminlerine bakıyorsun postlarımda küfür, hakaret, aşağılama vb. yok, postlarımı siliyorlar, gruptan atıyorlar. Gerçekten bıktırdılar ve canıma tak etti, artık bıraktım Facebook'u böyle ortam olmaz.

Bu edit tam da içimden geçenleri anlatıyor.

kmurat

Dekan
Reaksiyon puanı
3,974
Facebook'ta siyasi konular açıyorsan zaten tosic olan kişi sensin. Orası ne bir forum, ne de mesaşlaşma platformu. Diğer insanlar resim paylaşıyor. Amaç o. Tanıdıklarını görüyorsun.

durmayann

Profesör
Reaksiyon puanı
3,302
Fm grubundan da mı o yüzden çıktın. :D

Reaksiyon puanı
65
Facebook'ta siyasi konular açıyorsan zaten tosic olan kişi sensin. Orası ne bir forum, ne de mesaşlaşma platformu. Diğer insanlar resim paylaşıyor. Amaç o. Tanıdıklarını görüyorsun.
Siyasetten kastım siyasi haberlerdi yani ben bir eleştiri yapmıyordum sadece açıklamaları paylışıyordum ki grupta başka siyasi paylaşım yapanlar vardı ayrıca Facebook'u senin dediğin amaça kullanmıyorlar o gruplarda o gruplarda her konuyla paylaşım yapılıyor

bana toxic diyorsun ben o gruplarda kimseye hakaret etmedim kimseyi aşağılmadım

Bilip bilmeden konuşmayın lütfen evli barklı insanlar bile geliyor küfür ediyor siyasi konu ya da başka konu fark etmiyor dizi karakteri paylaşımı mesela onun nesi kötü peki ona neden saçma sapan yorumlar yapıyorlar onda da mı toxic olan benim söyler misin

Ayrıca o kadar şey yazmışım sen sadece siyasi kısmına takılmışsın ama şuna takılmamışsınız bile postlarımda küfür, hakaret, aşağılama vb olmadığınıda yazdım buna rağmen postlarıma gelip küfür hakaret etmeleri aşağılaycı yorum yapmaları normal mi buna da cevap verin

Bilip bilmeden bir insana toxic yazmak ne kadar kolaymış

@WinXP sende arkadaşın yorumunu beğenmişsin o yüzden senide etiketledim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fm grubundan da mı o yüzden çıktın. :D
Football Maneger 2026 oyununu babasının evladı gibi savunanlarlar var gruplarda hadi tamam oyunu beğenmişsindir savunursun buna eyvallah ama kalkıpta sen oyunu offline hesapla aldın senin oyunu eleştirmeye hakkın yok demek ne demek senin yüzünden insanlar oyunu oynamayacak demek ne demek

Son düzenleme:

kmurat

Dekan
Reaksiyon puanı
3,974
Yabancılrın Facebook hesabına gir, sadece anılar paylaşılıyor. Bizimkiler şavaş meydanı. Facebook'u da, video veya haber/söylenti paylaşanları da iyi bilirim. Takılınacak bir yer değil.

Reaksiyon puanı
65
Yabancılrın Facebook hesabına gir, sadece anılar paylaşılıyor. Bizimkiler şavaş meydanı. Facebook'u da, video veya haber/söylenti paylaşanları da iyi bilirim. Takılınacak bir yer değil.
Yabancılar Facebook'u ile bizim Facebook farklı bizim Facebook'ta takınılmaz bence