Didem Ergin
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,343
Arkadaşlar şu sıralar hangi diziyi izliyorsunuz? Heyecanı bol dizi önerisinde bulunur musunuzz
İzlicemm sürekli tavsiye ediyorsunStar Trek discovery kesin izleee
Netflix dizisi mi ?Şu anda "Mars" adlı diziyi izliyorum. Dizi, gerçek hayatta "Elon Musk" gibi kişilerden alınmış birçok röportaj barındırıyor.
Evetİzlicemm sürekli tavsiye ediyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Netflix dizisi mi ?
Hunter x Hunter animesine başladım 148 bölümden oluşuyor 2 haftada bitirmeyi planlıyorumArkadaşlar şu sıralar hangi diziyi izliyorsunuz? Heyecanı bol dizi önerisinde bulunur musunuzz
Merak ettim ben de bakıcamŞu anda "Mars" adlı diziyi izliyorum. Dizi, gerçek hayatta "Elon Musk" gibi kişilerden alınmış birçok röportaj barındırıyor.
148 Bölüm = 2 haftaHunter x Hunter animesine başladım 148 bölümden oluşuyor 2 haftada bitirmeyi planlıyorum
İzlicemm sürekli tavsiye ediyorsun
Finally
Baya uzunmuş konusu neeHunter x Hunter animesine başladım 148 bölümden oluşuyor 2 haftada bitirmeyi planlıyorum
Uzun olduğunun farkındayım bu benim ilk en uzun animem olacak avcı olmak için avcılık sınavına giren bir çocuğun macerasını anlatıyor bende anime manyağı kardeşimin tavsiyesi ile başladım hazır okul 3 hafta tatil olmuşken başlayım dedim çünkü okul zamanı anime izlenmiyor kafan çok dolu oluyor odaklanamıyorsun bu yüzden yarıyıl ve yaz tatillerinde izlemeyi tercih ediyorumBaya uzunmuş konusu nee
her gün 10 bölüm izlesem 2 haftada biter planım bu şekilde bende bir diziye veya animeye başladım mı bitirme takıntısı var çünkü eğer bitirmezsem kafam orada kalıyor o yüzden başladığım dizi veya animeleri bitiririm148 Bölüm = 2 hafta
İyi izliyorsun.
Benim günde maksimum 1-2 bölüm dizi izlemeye vaktim oluyor.
south park baya komik izlemeni öneririm ç,zg, f,lm gibi görüntülerinden dolayı çocuk filmi sanmaArkadaşlar şu sıralar hangi diziyi izliyorsunuz? Heyecanı bol dizi önerisinde bulunur musunuzz
attac on titan da iyidirUzun olduğunun farkındayım bu benim ilk en uzun animem olacak avcı olmak için avcılık sınavına giren bir çocuğun macerasını anlatıyor bende anime manyağı kardeşimin tavsiyesi ile başladım hazır okul 3 hafta tatil olmuşken başlayım dedim çünkü okul zamanı anime izlenmiyor kafan çok dolu oluyor odaklanamıyorsun bu yüzden yarıyıl ve yaz tatillerinde izlemeyi tercih ediyorum
Bence sen önce Dr.Stone'dan başla benim ilk animemdir 24 bölüm 12 12 şeklinde izlersen 2 günde bitirirsin Senku karakterini çok seveceksin bence
her gün 10 bölüm izlesem 2 haftada biter planım bu şekilde bende bir diziye veya animeye başladım mı bitirme takıntısı var çünkü eğer bitirmezsem kafam orada kalıyor o yüzden başladığım dizi veya animeleri bitiririm
FMA varken tercih etmiyorumsouth park baya komik izlemeni öneririm ç,zg, f,lm gibi görüntülerinden dolayı çocuk filmi sanma
bide star wars serisi
attac on titan da iyidir
ortaokuldayken south park'ı az izlemezdik ablam ben kuzenim üçümüz otururduk gece 3-4'e kadar oturup izlerdik benim favori bölümüm guitar hero poker face warcraft bölümleri bir de havuza işemeli bölüm vardı ha bir de HUMANCENTİPAD bölümü bu bölümde Apple'a iyi geçiriyorlardısouth park baya komik izlemeni öneririm ç,zg, f,lm gibi görüntülerinden dolayı çocuk filmi sanma
bide star wars serisi
attac on titan da iyidir
benimde favorilerim onlar ya çok iyi diziortaokuldayken south park'ı az izlemezdik ablam ben kuzenim üçümüz otururduk gece 3-4'e kadar oturup izlerdik benim favori bölümüm guitar hero poker face warcraft bölümleri bir de havuza işemeli bölüm vardı ha bir de HUMANCENTİPAD bölümü bu bölümde Apple'a iyi geçiriyorlardı
ben artık izlemiyorum bir de düzenli olarak izlemedim hep karışık izledim facebook'lu bölüm benim izlediğim ilk South Park bölümüdürbenimde favorilerim onlar ya çok iyi dizi
benimki ericben artık izlemiyorum bir de düzenli olarak izlemedim hep karışık izledim facebook'lu bölüm benim izlediğim ilk South Park bölümüdür
OH MY GOD YOU KILLED KENNY YOU BASTARD
Bu arada seride benim favori karakterim Kyle Broflovski'dir
south park baya komik izlemeni öneririm ç,zg, f,lm gibi görüntülerinden dolayı çocuk filmi sanma
bide star wars serisi
attac on titan da iyidir
Sen baya sevmişsin, dediğin karakteri de merak ettim şimdi bakıcam ona dasouth park baya komik izlemeni öneririm ç,zg, f,lm gibi görüntülerinden dolayı çocuk filmi sanma
bide star wars serisi
attac on titan da iyidir
they killed olcakben artık izlemiyorum bir de düzenli olarak izlemedim hep karışık izledim facebook'lu bölüm benim izlediğim ilk South Park bölümüdür
OH MY GOD YOU KILLED KENNY YOU BASTARD
Bu arada seride benim favori karakterim Kyle Broflovski'dir
Anime izler misin bilmem ama sana favorilerimi önerecem mutlaka izleArkadaşlar şu sıralar hangi diziyi izliyorsunuz? Heyecanı bol dizi önerisinde bulunur musunuzz
Düzelttimthey killed olcak
benimki Dr Stone Shield Hero ve FMAB olmuşturAnimede her zaman favorim ilk olarak Hellsing Ultimate olmuştur, sonrasında hep önerim Kuroko No Basket ve Shingoki No Kyojin olur.
Fullmetal Alchemist Brotherhood animesini öneririmStar Trek discovery kesin izleee
bir bölüm 22 dk sürüyor ben FMA izlerken 1 günde 21 bölüm devirdiğimi bilirim148 Bölüm = 2 hafta
İyi izliyorsun.
Benim günde maksimum 1-2 bölüm dizi izlemeye vaktim oluyor.