Ne için çabalıyoruz ?

İsyankar97

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Insanlara bakıyorum, yumuk yumuk uykulu gözlerle işe giiyorlar.

Bu çaba ne için ?

30 sene çalişsak her ay kenara 10 bin tl bile koysak

3 milyon 600 bin tl eder

1 insanın hayatinin degeri 1 milyon dolar bile değil

1 ev almak için 10 sene belkide 20 sene çile çekenler var.

zaten kaç sene yasicanki kendine çile verip sıkıntıya giriyorsun.

Bıktım artık

Hayattan
İnsanlardan
Kapitalizmden

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
İnsanları bilmiyorum ama sen para için mi yaşıyorsun arkadaş? Korkuyorum başıns gelceklerden hiç şükretmiyorsun ne halde olan insanlar var ya parası olup sağlığı olmayan nice insanlar var hastane köşelerinde inleyen acı çekenler var kimse çok severek isteyerek çalışmıyor bu dünyada helal lokma yiyebilmek için çalışman emek vermen lazım şikayet ederek bir yere varamazsın aksine şükür etmediğin için iyice batarsın rızkı veren Allah'tır sen çabala emek ver birini bin eder merak etme bereketlenir o para eğer helalse ve haramlara harcamıyorsan.Lütfen iş bulursan artık çalış bir şekilde şikayet ettikçe işsiz kalmaya devam edeceksin

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
ne güzel işleri var uykulu uykulu işe gitmelerinin tek nedeni saatleri ayarlayan uncles yaz-kış saat değişimi olmayıncagün doğumu geç oluyor normalde 7'de hava aydınlanırdı...
bir gitar bulup sokak müziği yapardım sen yap bari...

İsyankar97

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Usta sağligi yoksa banane bu düzeni ben kurmadım, elimde sihirli değnek yok.

Hopeツ︎

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
Herhangi bir hastanenin yoğun bakım ünitesine girinde ondan sonra ''bu düzeni ben kurmadım elimde sihirli değnek yok'' diyebilecek misiniz merak ediyorum. Girerseniz de girdiğinizle kalmayın, empati yapın. Şu dediklerimi yaptıktan sonra hala aynı düşüncede kalıyorsanız sıkıntının büyüğü sizdedir. Konu dışında sürekli isyankar konularınızla karşılaşıyorum... Biraz şükretmeyi bilin. Sağlık elden gidince ne para kalır ne huzur kalır.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Demişsin ki bıktım. Hadi diyeyim ki ben de bıktım. @by efsane sen de bıktın mı? Bıktın bıktın bence. Herkes bıktık naraları atacağına etrafını bir nebze güzelleştirmeye çalışsa bu saçma durumun içinde olmazdık. Daha kötü insanlar var. Ben demiyorum kanaat et. Şu berbat duruma itaat et. Hayır etme. Önce daha kötüsü olmadığın için şükret sonra daha iyisi olmak için itiraz et. Herkes küçük bir şey yapsa o büyür dağ olur.

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
---- Mesajlar birleştirildi ----

Beddua değil dua ettim farkındaysan ilk yorumumda da belirttiğim gibi daha kötü durumda olmandan korkuyorum dedim ama okuduğunu anlamıyor anlamamak için diretiyorsan sen bilirsin tekrar diyorum inşallah düşmezsin hastaneye vs

Son düzenleme:

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Çalıştığımızın karşılığını alsaydık, zevkle çalışırdık. Asıl sıkıntı burada insanlar karşılık alamadığı için isteksiz çalışıyor, hem de çok saatler çalışıyor. Suratlar asık.

ferooş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Insanlara bakıyorum, yumuk yumuk uykulu gözlerle işe giiyorlar.

Bu çaba ne için ?

30 sene çalişsak her ay kenara 10 bin tl bile koysak

3 milyon 600 bin tl eder

1 insanın hayatinin degeri 1 milyon dolar bile değil

1 ev almak için 10 sene belkide 20 sene çile çekenler var.

zaten kaç sene yasicanki kendine çile verip sıkıntıya giriyorsun.

Bıktım artık

Hayattan
İnsanlardan
Kapitalizmden
Ölmek için yaşıyoruz