Nazi İmparatorluğu - 1

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Ben taşıdığım kandan gurur duyuyorum.

Başkalarının kanına isyan etmesi beni ilgilendirmez. Herkes düşüncelerinde hürdür.

Beni kendi milletim kendi inancım ilgilendirir. Irkım yaşasın dinim sürsün gerisi boş benim için. Hristiyanlar mı yok olmuş Ermeniler mi yok olmuş umrumda değil.

Şu cümlenin üstüne diyecek bir tek kelime bile yok.Allah tan dileğim senin gibi kafatası ırkçılarının sayısının azalmasıdır.

Tekrar ediyorum:
olarak doğacağınız siza sorulmadı.Sen bugün bir ermeni de olabilirdin.Nerde nasıl hangi ırka mensu olarak doğacağınız siza sorulmadı.Sen bugün bir ermeni de olabilirdin.bir Yahudi de olabilirdin.

bunu değiştiremezsin.

Değştirebileceğin bir şey var o da: Düşüncelerin ,hayata bakışın, insanlığın..

Gel, gel, ne olursan ol yine gel,
İster kafir, ister mecusi, ister puta tapan ol yine gel,
Bizim dergahımız,
umitsizlik dergahı değildir,
Yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel...

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Şu seriyi okumak istiyorum. Tarihle ilginen herkes tavsiye ediyor. Ancak sürekli üşeniyorum çünkü fiyatı çok fazla. En son baktım 27 liraydı. Üç kitap olduğunu düşünürsek, normalde 6-7 kitaplık para vermiş olacağım. 2001-2002 gibi alacaktım ilk o zaman 5 liraydı. Sonra alırım dedim, işte hayatımda dönüm noktası oldu :D Kitap altından, dolardan filan daha iyi bir yatırım daha ne kadar pahalanacak merak ediyorum. O zaman alıp şimdi satsaydım, iyi kâr'a geçecektim :D

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Suçsa Hitler tek suçlu da değildir, öldükten sonra ben yapmadım Hitler yaptı diyen subayları da suçludur. Hitler psikopatdır ama delikanlıdır bence. Halk kendisi seçmiştir Hitler'i. % 50 lere yakını desteklemiştir. Bugün bize kars'ı ermenilere bırakın diyen onların torunları berlin'i Yahudilere teslim etmelidir.

TehPARADOX

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Şu seriyi okumak istiyorum. Tarihle ilginen herkes tavsiye ediyor. Ancak sürekli üşeniyorum çünkü fiyatı çok fazla. En son baktım 27 liraydı. Üç kitap olduğunu düşünürsek, normalde 6-7 kitaplık para vermiş olacağım. 2001-2002 gibi alacaktım ilk o zaman 5 liraydı. Sonra alırım dedim, işte hayatımda dönüm noktası oldu :D Kitap altından, dolardan filan daha iyi bir yatırım daha ne kadar pahalanacak merak ediyorum. O zaman alıp şimdi satsaydım, iyi kâr'a geçecektim :D

Katılıyorum kitaplar aşırı pahalı ama hakediyor.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Katılıyorum kitaplar aşırı pahalı ama hakediyor.

Nedense pazar tezgahlarında bu tür kitaplar bulunmaz. Hep che hep deniz kitapları vardır.

---------- saat 20:10 eklendi ---------- önceki mesaj saat 20:09 eklenmişti ----------

Bizim dergahımız,

Bu söz kime ait?

encoder

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yani naziler isteseydi TÜRKİYE'yide alırdı demiş birisi. Benden buradan diyorumki alırdı ama geriden :)
Almak istemekle almak ayrı şeyler.Tüm Dünya tokadımızın tadına baktı.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Tüm Dünya tokadımızın tadına baktı.

Tarihi çevir nal sesi kısrak sesi bunlar
Delmiş Romanın kalbini mızrak gibi Hunlar
Göktürkler, Uygurlar,Oğuzlar, Peçenekler
Türkün yüce tarihine binbir zafer ekler

Dünya atının nalları altında ezildi
Kaç Haçlı sefer göğsüne çarpınca kesildi
Bir gün gemiler dağlara tırmandı denizden
Kudret ve zafer bizlere miras dedemizden

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Yani naziler isteseydi TÜRKİYE'yide alırdı demiş birisi. Benden buradan diyorumki alırdı ama geriden :)
Almak istemekle almak ayrı şeyler.Tüm Dünya tokadımızın tadına baktı.

Atatürk hala yaşasaydı, belki dediğin olabilirdi. Ancak Hitler'in savaş taktiklerini hiç bilmiyorsun sanırım. Önce şehirleri bombalar, sonra tanklarla ezer ondan sonra askerler giriyordu. Kahraman askerimizin buna karşı çok fazla şansı yoktu.

encoder

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tarihi çevir nal sesi kısrak sesi bunlar
Delmiş Romanın kalbini mızrak gibi Hunlar
Göktürkler, Uygurlar,Oğuzlar, Peçenekler
Türkün yüce tarihine binbir zafer ekler

Dünya atının nalları altında ezildi
Kaç Haçlı sefer göğsüne çarpınca kesildi
Bir gün gemiler dağlara tırmandı denizden
Kudret ve zafer bizlere miras dedemizden

Hocam alman tarihi ne kadar ki :):):) hunlar diyip kafalarını karıştırmayalım daha onlar babalarında vitamin bile değildi :):):):)

TehPARADOX

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Atatürk hala yaşasaydı, belki dediğin olabilirdi. Ancak Hitler'in savaş taktiklerini hiç bilmiyorsun sanırım. Önce şehirleri bombalar, sonra tanklarla ezer ondan sonra askerler giriyordu. Kahraman askerimizin buna karşı çok fazla şansı yoktu.

Katılıyorum.O hücuma dayanmak çok zor.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Ayrıca Almanlar milli takımlarına bir yandan panzer (panzer o dönemi çağrıştırmıyor mu?) diyor diğer yandan Hitler'i övmeyi yasaklıyor. Sonra Ermeni konusunda bizi sıkıştırıyor. Bu iki yüzlülüğü hiç anlamıyorum.

---------- saat 20:22 eklendi ---------- önceki mesaj saat 20:21 eklenmişti ----------

Hocam alman tarihi ne kadar ki :):):) hunlar diyip kafalarını karıştırmayalım daha onlar babalarında vitamin bile değildi :):):):)

O değilde Amerikanlar dünya sahnesine nerden çıktı ve bu kadar nasıl güçlendi onu çözemedim bir türlü :)

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259

---------- saat 20:10 eklendi ---------- önceki mesaj saat 20:09 eklenmişti ---------

Bu söz kime ait?

Bu soruya alacağın cevapla ne yazmak istediğini biliyorum.Bu noktada, sözün kime ait olduğuna değil de sözün ne anlattığını dikkate al diyorum.

SmiLey

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
55
Bizim dergahımız,

Mevlana.

encoder

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ayrıca Almanlar milli takımlarına bir yandan panzer (panzer o dönemi çağrıştırmıyor mu?) diyor diğer yandan Hitler'i övmeyi yasaklıyor. Sonra Ermeni konusunda bizi sıkıştırıyor. Bu iki yüzlülüğü hiç anlamıyorum.

---------- saat 20:22 eklendi ---------- önceki mesaj saat 20:21 eklenmişti ----------

O değilde Amerikanlar dünya sahnesine nerden çıktı ve bu kadar nasıl güçlendi onu çözemedim bir türlü :)

olurmu apaçileri yendilerya en büyük zaferleri onlar :):)

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Bu soruya alacağın cevapla ne yazmak istediğini biliyorum.B noktada sözün kime ait olduğuna değil de sözün ne anlattığını dikkae al diyorum.

Valla rahman rahmet kapısını kapattıktan sonra sen istersen o sözü bin kere yaz anlamı yok. Firavun'da son anında secde etmiştir. O sözle dine davet değilde bence edebiyat yapılıyor.

Öldür öldür sonra ne olursan ol gel. Bush'da gelsin Hitler'de gelsin daha binlerce zalim gelsin hep beraber cennete girelim o zaman. Yok öyle. Allah adildir...

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
O söz Mevlana'ya ait değildir. Sizi Murat Bardakçı ile iletişime davet ediyorum.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Valla rahman rahmet kapısını kapattıktan sonra sen istersen o sözü bin kere yaz anlamı yok. Firavun'da son anında secde etmiştir. O sözle dine davet değilde bence edebiyat yapılıyor.

Öldür öldür sonra ne olursan ol gel. Bush'da gelsin Hitler'de gelsin daha binlerce zalim gelsin hep beraber cennete girelim o zaman. Yok öyle. Allah adildir...

Az önceki mesajlarınla bu mesajın çok tutarsız oldu.

ne demiştin?

Ben taşıdığım kandan gurur duyuyorum.

Başkalarının kanına isyan etmesi beni ilgilendirmez. Herkes düşüncelerinde hürdür.

Beni kendi milletim kendi inancım ilgilendirir. Irkım yaşasın dinim sürsün gerisi boş benim için. Hristiyanlar mı yok olmuş Ermeniler mi yok olmuş umrumda değil.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Az önceki mesajlarınla bu mesajın çok tutarsız oldu.

ne demiştin?

Yani? Müslüman olmam kanımdan gurur duymamı engelliyor mu?

Kansız mı olalım. Din araplara indi diye kanımızda mı arap kanı olmalı?

Anlamadım ki?

Ya da kanımdan gurur duymam ırkçılık mı oluyor? Diğer ırkları sevmek zorunda mıyım? Mesela Budist japonları? Yahudileri? Meksikaları?

TehPARADOX

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Evet daha fazla uzatmadan kapatalım.Kitap hakkındaki yorumlara geçelim.

SmiLey

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
55

Takdir Allah'ındır. Bush dahi olsa müslüman olursa elbet bir gün cennete gidecektir. Olmazsa gidemeyecektir. Bizim kestirebildiğimiz fark bu gerisi Allah'ın takdiri.:hammer:

mustapha_84

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Bu Hitler hayranları inşallah öteki tarafta onun yanında olurlar.Ne de olsa kişi sevdiğiyle beraberdir.Bu arada yeryüzünde ilk ırkçılığı başlatanın İblis olduğunu hatırlatmakta yarar var diye düşünüyorum.Çünkü o Adem topraktan ben ateşten yaratıldım ben daha üstünüm demişti.Peki size ne oluyorda hepiniz topraktan yaratıldığınız halde böyle sapkın düşünceler içerisindesiniz.İşin en vahim tarafıda bunların tohumları Almanya da Türkleri yakarken hala onların önderlerine ve ideolojisine hayran olunabilmesi.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Humeyni'ye hayran olmaktan iyidir valla... Ahmedi nejad'a hayran olmaktan da iyidir...

Hitler dini alet etmemiş nede olsa. Irkı alet etmek daha az günahdır heralde...

Bu arada ben bana ırkçı denilmesini hakaret kabul etmem. Hakaret olarak edilse bile. Ama ben yobaz'ı hakaret olarak söylerim, o yobaz dediğim kişininde eminim zoruna gider.

Son mesajım olsun...

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
ekranalntsxn.jpg

Benim SDN İmzamda Bu ! Hitler Hayranı Değilim Ama , Tam Bir Dahi İdi Ama Bu Dahiliğini Kötü Yönde Kullandı O Ayrı

Gerçi Tüm Yahudileri Öldürebilseydi Dünya Çok Daha Güzel Oldu

Biraz Güçlendiler Ettikleri Ortada

mustapha_84

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Humeyni'ye hayran olmaktan iyidir valla... Ahmedi nejad'a hayran olmaktan da iyidir...

Hitler dini alet etmemiş nede olsa. Irkı alet etmek daha az günahdır heralde...
O dediğini onlara hayran olanlar düşünsün.Benim o dediklerinle hiçbir işim olmaz.Müslüman deyince aklınıza Hümeyni ve Ahmedinecad gelirse yanılırsınız.Müslümanlar bunlardan ibaret değildir.