Nasıl iyi bir Counter Strike oyuncusu olunur?

MaxwééL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
birçok kişi allah ne verdiyse abanıyo mouse a bazende şansları yaver gidiyo ve öldürüyorlar.

hocam çok güldüm ya:D ama doğru adamı gördüğün an soğuk kanlı olmak lazım bilinçsizce ateş edersen gördüğün andan itibaren sonuç kötü olabiliyor.

Tangle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
birçok kişi allah ne verdiyse abanıyo mouse a bazende şansları yaver gidiyo ve öldürüyorlar.

hocam çok güldüm ya:D ama doğru adamı gördüğün an soğuk kanlı olmak lazım bilinçsizce ateş edersen gördüğün andan itibaren sonuç kötü olabiliyor.

Bazılarıda vardır kendine aşırı güvenir hemen rush yapar 1-2 kişi alır hocam bu tip adamları farkedince yapılcak en iyi şey şu genelde hep aynı güzergahtan gelirler bunların güzergahında sote bi yere geçip bu adamı bekliceksin gelincede arkadan bıcagı gecireceksin bir dahaki sefere 5 kere düşünür bunu yapmadan :D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
92
O rush yapanLardan biride benim :D hiç yıLmadan aynı yerden daLarım....adamLarda aLışır ve sonrasında ters yönden daLarım arkaLarına geçerim ver mermiyiii :D

fthtsdmr

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
44
Steamde Source oynayan arkadaşlar varsa "fthtsdmr" ekleyebilirler.

MaxwééL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bazılarıda vardır kendine aşırı güvenir hemen rush yapar 1-2 kişi alır hocam bu tip adamları farkedince yapılcak en iyi şey şu genelde hep aynı güzergahtan gelirler bunların güzergahında sote bi yere geçip bu adamı bekliceksin gelincede arkadan bıcagı gecireceksin bir dahaki sefere 5 kere düşünür bunu yapmadan :D

doğrudur ha bide rushculara karşı base yöntemi var. Adam rush atıyor ve 3-4 kişi base kalıyor diğer takımdan, Adam rush atcağına pişman olur çaprazlama mermileri yiyince ekran mekran döner alim allah :D

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Bugün öğrendiğim bir şey: The Agonist dinlerken Counter oynamayın. :)

KOLPAÇİNO

Asistan
Reaksiyon puanı
0
öncelikle bu işin eğitimin alman lazım arkadaşım. sonra soğuk kanlı olup acımadan karşındakini vurmalısın he bide mouse iyi kullanman lazım :D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Aman girersin poolday ya da iceworld'e orada takımlar zaten karşıdan karşıya kapışır genellikle.Alırsın zevkini.Kulaklık falan alacaksam counter için almam tamam efsane mükemmel iyi de giderim MW2 için alırım MW3 için hatta BF3 için alırım.Onun için sistem toplarım.Counter nedir.Dünyanın en eğlenceli oyunlarından ama arkadaşlarınla beraber oynayınca.Tanımadığın kişilerle o kadar sarmıyor.İnternet cafede o kadar arkadaş ne zevkli oluyor.15-20 kişi oynardık okul çıkışı ne sarardı ama.

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Hala cs oynayanlar var, hayretler içerisindeyim :)

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Call of Duty Modern Warfare serisi, battlefield serisi fln piyasada çok kaliteli oyunlar var aşmış durumdalar. CS atari oyunu gibi kalıyor yanlarında :)

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Oyun başladığında hemen yardırırım bi bomba atarım ve rast gele ateş ederim 2-3 adam ölür bende ölürüm :D

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
Call of Duty Modern Warfare serisi, battlefield serisi fln piyasada çok kaliteli oyunlar var aşmış durumdalar. CS atari oyunu gibi kalıyor yanlarında :)
onca markaya rağmen nasıl sokaklar hala doğan şahinlerle doluysa CS'de öyle oyun piyasasının doğanı şahini ;)

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Counter-Strike'ın unutulacağını sanmıyorum :) oyunun kendine ait bir fizik yapısı var çünkü bu da iyi oyuncuları kendine çekiyor

Darılmaca olmasın; yıllar sonra askerlik sebebiyle yolum tekrardan internet kafeye düştü. Gördüm ki benim 10 kusur sene önce bıraktığım noktadalar hala. Hala cs, point blank midir nedir, saçma sapan oyunlar . Yaş ortalaması 12-13 deli gibi cs oynuyorlar :)

Fizik yapısı ??? 10 yıllık grafikler :) çağın çok gerisinde, hiçbir derinliği olmayan basit oynanışı olan bir oyun...
İyi oyuncular??? :) bebe dolu, ergen bile değiller...

CS den hala memnun olanlara saygı duyuyorum yinede :)

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
yeni nesil ses dinlemeler ve gıdım gıdım ilerlemelerle oyunu katletti. bizim zamanımızda ses dinleme falan yoktu, hatta internet kafelerde kulaklık bile yoktu. toplu mouse ile kahramanca savaşırdık. :)
ahh o LAN partileri :) ama maalesef maç ortamında o kadar zararlı etkileri oluyor ki inanamazsın :) yine de bağırtı çığırtı eşliğindeki LAN partilerini bir çok şeye değişmem.

PylsWeb

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Darılmaca olmasın; yıllar sonra askerlik sebebiyle yolum tekrardan internet kafeye düştü. Gördüm ki benim 10 kusur sene önce bıraktığım noktadalar hala. Hala cs, point blank midir nedir, saçma sapan oyunlar . Yaş ortalaması 12-13 deli gibi cs oynuyorlar :)

Fizik yapısı ??? 10 yıllık grafikler :) çağın çok gerisinde, hiçbir derinliği olmayan basit oynanışı olan bir oyun...
İyi oyuncular??? :) bebe dolu, ergen bile değiller...

CS den hala memnun olanlara saygı duyuyorum yinede :)
Sanırım sizin oynadığınız yerde bebeler vardı o yüzden bu ön yargı :) CS 10 yıl önce zamanın en iyi oyunlarından biriydi en azından şimdi çıkan oyunlar gibi birbirinin kopyası değildi yeni bir akım başlatmıştı ve 10 yıl sonra hala CS'yi tartışıyorsak ismini tarihi kazımış demektir. Şimdi çıkan oyunlardan hangisini 10 yıl boyunca oynarım diyebilirsiniz ki ( tabi ki istisnaların dışında) ?

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
valla ben öyle taktik yapmıyorum oyunda ama ortalıkta çokta serbest gezmicen yoksa kellen gider :D
oyunda seri silahları tercih ederim zaten sniper kullanmak için oyunda kendine özel bildiğin gizli bi bölge olmamlı herkesin bildiği bir yere saklanmak mağrifet değil :)

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
En iyi CS oyuncusu emekli CS oyuncusudur.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
92
Pusmadan hile kullanmadan oynayarak.