osenolsanbari12
Öğrenci
Sosyal çevremi genişletmek istiyorum bir sürü arkadaşımın olmasını istiyorum. Nasıl bir iş bulabilirim? Daha önce BİM'de çalıştım hep yaşlı doluydu .Erkek olmadığım için vatan bilgisayara başvurmaya da çekindim.
Sosyal çevremi genişletmek istiyorum bir sürü arkadaşımın olmasını istiyorum. Nasıl bir iş bulabilirim? Daha önce BİM'de çalıştım hep yaşlı doluydu .Erkek olmadığım için vatan bilgisayara başvurmaya da çekindim.
Düşüneceğim ama bulamıyorumBaşvuru yaparken çekinmene gerek yok. Onlarca teknoloji mağazasında bir sürü kadın çalışan var. Başvurabildiğin her yere başvur.
Düşüneceğim ama bulamıyorum
Kariyernet sitesinden bulabilirsiniz ama lütfen sadece çevre geliştirmeyi düşünmeyin ve emekli olabileceğiniz bir iş seçin.
Mesela kasiyerlik gibi meslekler garantisi olmayan meslekler, adam canı istediği zaman bir anda çıkarabilir ve yerinize yenisini bulmak çok kolay olur (yanlış anlamayın sizi hafife aldığımdan değil kasiyerliğe bir sürü genç yöneldiğinden söylüyorum)
Kadınlara biraz zor gelebilir fakat tekstil işi emeklilik yaşına kadar çalışabileceğiniz bir meslek.
Kadınlar için ideal olabilecek bir meslek önermek gerekirse kuaförlük yapabilirsiniz ama aynı şekilde garantisi olmadığından mesleği öğrenip küçük bir dükkan tutabilirsiniz.
biliyorum fakat kadınlar için emekli olana kadar çalışabileceği bir meslek pek bilmiyorum. Aynı şekilde erkekler için de, ben de tekstilde çalışıyorum 3 vardiya ve başka garanti bir meslek bulsam o sektöre geçeceğim. Erkek olmama rağmen çok zorlanıyorum genç yaşlarım heba oluyor. Garsonluk felan yaptım ama garantisi yok yine. Genç olmadığımdan berberlik çırağı almıyorlar.Bir kadının çalışmasının en zor olduğu yer işçi olarak fabrikalardır. Özellikle tekstil.
biliyorum fakat kadınlar için emekli olana kadar çalışabileceği bir meslek pek bilmiyorum. Aynı şekilde erkekler için de, ben de tekstilde çalışıyorum 3 vardiya ve başka garanti bir meslek bulsam o sektöre geçeceğim. Erkek olmama rağmen çok zorlanıyorum genç yaşlarım heba oluyor. Garsonluk felan yaptım ama garantisi yok yine. Genç olmadığımdan berberlik çırağı almıyorlar.
Ameliyathane hizmetlerimezuniyetiniz nedir?
Ameliyathane hizmetleri
Konuyla alakasız yeni üye oldum sorular sorup konuşabilmek için,yasakmı bilmiyorum.Herhangi bir arkadaş yada ilişkiler hakkında burada sorular soruluyor mu? Danışmak istediğim bir konu var.Yasaksa sormayacağımBulunduğun ilde ne kadar özel, devlet hastanesi varsa kovala. KPSS'ye girdiysen atamaları kovala.
Konuyla alakasız yeni üye oldum sorular sorup konuşabilmek için,yasakmı bilmiyorum.Herhangi bir arkadaş yada ilişkiler hakkında burada sorular soruluyor mu? Danışmak istediğim bir konu var.Yasaksa sormayacağım
TeşekkürlerSorabilirsin. Hızlı soru&cevap bölümünde konuyu açarsınız. Bilenler yardımcı olur.
direkt kpss veya özel hastane başvur der geçerimAmeliyathane hizmetleri
devlette zor, özel hastanelere cv bırak.Ameliyathane hizmetleri
neden zor olsun moral bozmayın düzgün çalışırsa kpss kazanması işten bile değildevlette zor, özel hastanelere cv bırak.