Nasıl bir aşk bu

isimsiz1996

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben 17 yaşındayım ankarada yaşıyorum 4. sınıftan beri bir kıza aşığım 6-7 yıl oldu bi türlü unutamıyorum hergün rüyalarıma giriyor 5 yıldır kızı görmedim yüzünüde hiç unutmadım yeni bir resmini görmüştüm 1 hafta önce kalbim yerinden çıkacak gibi oldu pek konuşmazdık onunla eskiden nezaman onu düşünsem pencereden aşağıa bakıyorum napıcam hafızamı sildirmek için kötü yolları denedim intiharıda düşündüm napcam bir tavsiye lütfen

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
saçmalama hıckımse senın hayatından önemli degıldır

kadir5050

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
boyle bır sıteye uye olup ve ılk mesajının bu olması ılgınc geldı :) konuya gelınce.. kotu dusunceler cozum mu? öldün dıyelım ne olacak... o kızın bundan belkı haberı bıle olmayacak... bırde sen bu olayı kendı kendıne kafanda cozumlemışsın. ortada net bırsey yok.. ıkı kısı bırbırını delı gıbı severken başka sorunlar ayırdı bızı gıbı bır sebebınde yok... bu yuzden unutmak konusunda kendını kandırma ve cok daha guzelını cok daha ıyısını bulursun daha yaşın 17...

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bilimsel olarak aşkın bir süresi olduğu söyleniyor. Çok bilmiş gibi konuşacağım ve tepki çekeceğim ancak, o süre aşıldıktan sonra gerisi sadece senin saplantın. O kişiyi kendine saplantı haline getirmişsin, o kadar ki rüyalarına giriyor yani bilinçaltını onunla doldurmuşsun. 4 sınıfta, çoğu çocuğun hala altına kaçırdığı bir yaşta, böylesine bir aşk? Tamamıyla saplantı yapmışsın kardeşim. Nasıl kurtulacağını da bilsem keşke. Gerçi o zaman gider parayla danışmanlık yaparım :)

isimsiz1996

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hayır

- - - Mesaj Güncellendi - - -

benim bu sitede 7 tane hesabım var

aga kızı unutamıcam die yaptım

bis daha var yüztane kız çıktı karsıma aklıma ilk o kız geliyor

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Multi Hesaptan gönderirler o zaman tavsiyeleri alamadan

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Burdaki arkadaşların yorumlarına bakıyorum'da hiç sevmemişler gibi konuşuyorlar
insanın o an aklından her şey geçmiyor değil, ne yapsam ne etsemde bu dertten kurtulsam diye bakıyor insan kardeşim 5 senede az buz zaman değil, pskoloğa gitmeni şiddetle tavsiye ederim.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
GELİŞİM PSİKOLOJİSİ - KİŞİSEL EFSANE

Ergenler hayali seyircilerin izlediği bir filmde başrolde oynayan kahraman gibidir. Onun için zaman zaman kimsenin cesaret edemediği çeşitli kahramanlıklar yaparak seyircilerinden alkış almak isterler ve çeşitli riskler alırlar. Ergenler bu riskleri alırken kendilerine bir zarar gelebileceğini pek düşünmezler, kötü olaylar hep başkalarının başına gelir, onlara bir şey olmayacağı baskın düşünme tarzıdır. Yani kendileri için oluşturdukları birer kişisel efsaneleri vardır. Kimse onların yaşadığı duyguları yaşamamış, onlar kadar acı çekmemiştir. Bu dönemdeki ergen, delikanlılığın kitabını yeniden yazmıştır.
Ergen en çok derdi kendisinin çektiğini düşünür. En büyük aşk onunkidir. Kimse onun gibi sevemez.
En zor şeyler onun başına gelir.

TaaRRuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,
Mevlana derki;
Herşey üstüne gelip, Seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde,Sakın vazgeçme....
İşte Orası Kaderinin Değişeceği Noktadır...

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
arakdaş konuşmamışsın bile intihar diyosun git konuş, arkadaş ol.tanı biraz.
dış güzellikle bir yere varamazsın.