N11.comdan Samsung galaxy s4 alınır mı ?

Ölü Pixel

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Herkeze hayırlı geceler hayırlı günler
n11.comda 1600 lira ya s4 satıyorlar acaba bu ürün alınırmı bu fiyata vede bu siteden tek düşündüğüm sey problem iştigal edecek durum olur mu daha onceden alışveriş yapanınız varmi ?
Sadece bir tane olumsuz yorum gördüm
bahsettigim ürün bu ve site bu
tesekkurler

Kendim de araştırır iken gördüm medcell garantiliymis
vrde Cihazlar değişik ülkelerden alındığı için Aparatlar uymaya biliyormuş şarj aleti gibi
http://www.n11.com/galaxy-s4-i9500-16gb-siyah-cep-telefonu-P13192740

BERVA

Doçent
Reaksiyon puanı
8
N11.com'un gittigidiyor'dan bir farkı yok. Ürünü satan Dubai bilişim adlı bir firma. Sitedeki yorumlar oylamaya göre tam puan almış sanırım öyle gördüm ben.Diğer satışlarda sorun çıkmadı diye sizde de çıkmayacak diye bir şey yok.
Diğer Teknoloji marketlerde de sorunla karşılaşabilirsiniz,büyük diye tabir ettiklerimizde kendinize muhatap bulabilirsiniz.Fakat Dubai Bilişim adlı firmadan nasıl tepkiler alacağınızı bilemem.

Medcell konusunda da yeterli bilgi sahibi değilim. Ama bir Kvk,genpa,netcell,telpa değiller.
Eğer 200-300 TL fazla bir sorun teşkil etmeyecekse. Kvk,genpa gibi büyük firmaların garantisi altında olan ürünleri almanızı tavsiye ederim.

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Refurbished olabilir. Su anda s4 u gercek fiyatinin asagisina satan site veya firmalara kuskuyla yaklas. Bu urunun satis fiyati 679 euro.

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Tek sıkıntısı Garanti olur.Garanti servisleri ne durumda bilmiyorum.İthalatçı firmaların garanti servisine işin düştümü sıkıntı çıkarabiliyorlar.İthalatçı firmanın sicilini araştır bakalım, garanti servisi için bir şikayet falan varmı.Fiyat çok iyi.Yolcu beraberi getirilen garantisiz ürünlerle aynı fiyat hemen hemen.O ürünlerde cihazda bir sorun çıktı mı çalacak kapın yok.Ama burda satılan üründe sorun çıktığında gidebileceğin bir garanti servisi var.Eğer 400 lira fazla vermek istemiyorsan alabilirsin.Ben olsam alırdım.

Ölü Pixel

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=139621]BERVA[/MENTION] ilginize alakaniza klavyenize minnettarim sag olun bende iPhone 5i 1600 gibi bir fiyata satıp almayı düşünüyordum ama dediğim medcell neyin mesi 16 yıllık firmaymis Ama ne kadar güvenilebilir ki Tüm anakart sorunlu kişilere root etmissiniz cihazı denmiş kişiye mal etmişler durumu [MENTION=279733]goodtornado[/MENTION] refurbished nedir hocam hic bilgi sahibi değilim kullandığınız cümle hakkında hatta ilk defa duydum desem yeri :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=15367]El Padrino[/MENTION] bende almayı cok düşünüyorum yakın zamanda iPhone 5 imı sahibinden .coma koyup satacağım en kötü ihtimal 1600 e veririm
Kafama takılan olay TR için uygun adaptor çıkmaya biliyormuş Buda isin başka boyutu tabi bunun garantisini verememeleri şüphe uyandırdı

BERVA

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Rica ederim. Tornado arkadaş forumda değil sanırım ben cevap vereyim. :w00t:
Refurbished= Sıfırlanmış,yenilenmiş ürünlerde kullanılan terim. Genelde iade edilen ürünleri,bazı parçaları değişen ürünleri bu ad altında satıyorlar.Bazıları ise hiç belirtmeden refurbished ürünü sıfırmış gibi satıyorlar. Farkı anlamak bazen çok zor olabilir.Ama yinede refurbished den uzak dur :)

------------
Sanırım Medcell'in bir adet teknik servisi var. Kendi sitelerinden öyle gördüm :)
Samsung'un kendi servisi de Medcell ürünlere bakmakla yükümlü değil.

Ölü Pixel

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=139621]BERVA[/MENTION] [MENTION=305618]syktv[/MENTION]
soyle bir sey yazıyor satılan ürünün en altında

Satış Sonrası Servis

ORJİNAL AMBALAJINDA SIFIR ÜRÜN.
Resmi ithalatı yapılmıştır. 2 Yıl garantili ve adınıza faturalıdır.
Direkt ithalatçıdan n11.com'a Özel Süper Fırsat

Soru : Kargo Süresi ve gönderme süresi ?
Cevap : Kargo gönderim süreci 1-3 iş günüdür. Ürünbelirtilen iş günü süresi içerisinde gönderilir erken gönderim talebinde bulunmayınız.

Soru : Garanti Süresi ve şartları ?
Cevap : Ürünlerimiz 2 Yıl MEDCELL Garantisi altındadır. Servisimiz İstanbul'dadır.İstanbul dışındaki müşterilerimiz ürün kutusu içerisinden çıkan garanti belgesi ile cihazını teknik servisimize göndermelidir.

Soru : Ürün Menşe Nedir ?
Cevap : Ürünlerimizin üretim yerleri korea,vıetnam ve chıne olarak değişmektedir.
Herhangi bir seçim hakkınız bulunmamaktadır.

Soru : Samsung Garantisinde mi ?
Cevap : Ürünler MEDCELL İletişim garantisindedir.

Soru : Elden alma şansımız var mıdır ?
Cevap : Yalnızca kargo ile teslim yapılmaktadır.

Soru : Fatura :
Cevap : İster firma adınıza, isterseniz şahıs olarak adınıza faturanızı kestirebilirsiniz.Bu işlem sırasında fatura bilgilerinizle teslimat bilgilerinizi kontrol ediniz.Girilen işlemlerden sonra fatura adresi değiştirilmemektedir.

Soru : Cihaz Orjinal mi ?
Cevap : Cihazlarımız orjinaldir.

Soru : Kutu içeriği ?
Cevap : Kuru içerisinde batarya,kulaklık,şarj kablosu,şarj aleti(yapılan ithalata göre değişmekte),kullanım kitapçığı,ve garanti belgesi gibi orjinalindeki aksesuarlar bulunmaktadır.

Soru : Stoklarınızda Varmı?
Cevap : Görünürlüğü açık olan tüm ürünlerin stoku mevcuttur.

Soru : Cihazlar kayıtlı mı ?
Cevap : Cihazlarımızın hepsi ithalat yoluyla gelen ürünlerdir ve orjinal IMEI 'leri kayıtlıdır.
Kayıtlarınızı sorgulamak için : http://www.mcks.gov.tr/tr/imeisorgu.php

yani kapalı kutu ve jiletinlidir herhalde Adamlara özel mesajla o kullandığınız tabiri yazsam öyle satsalar bile soylemezler ki :)

BERVA

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Söylemezler büyük ihtimal de, Sorulara verilen cevaplar seni tatmin ettiyse,refurbished ürün çıkma ihtimali karşısında yapabileceğin pek bir şey yok o riski göze alıyorsan,karar senin sonuçta.
Benim fikrim ve tavsiyem almaman yönünde, hem teknik servisinin 1 adet olması, hemde kutu içeriğinin eksik çıkabilme ihtimali,hatta bir şikayette faturayı bile yollamamışlar büyük sıkıntı bana göre.
Acil değilse bekle derim.Piyasada telefoncu çok, elbet kvk,genpa gibi muhatap bulabileceğin bir ithalatçının ürününü aynı fiyata bulabilirsin.

Ölü Pixel

Asistan
Reaksiyon puanı
0
En iyisi sabır edip beklemek temiz ürün denk getirip kafa kafaya takas yada cazip bir fiyata satmak ilgii alakaniz için teşekkür ederim :-)

brskyk

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Kardeşim arkalarında doğuş grubu var için rahat olsun ben daha önce bir telefon aldım gayet memnunum.

BERVA

Doçent
Reaksiyon puanı
8
@baris772
Hocam,sıkça sorular kısmında bazı şartlarda kendilerini dışlıyorlar, Durumun Alıcı-Satıcı arasında hal olmasını istiyorlar.
Arkadaşın bahsettiği ürünün teknik servis sayısı sadece 1 adet. Medcell, diğer ithalatçılara göre küçük olmasına rağmen internet ortamındaki şikayetler çok.

Ürünün satışında,değişiminde arkalarında durabilir doğuş. Fakat işin teknik servis kısmında ve yasal değişim-iade hakkı süresi sonrasında doğuşun ve alıcının pek bir söz hakkı kalmıyor maalesef. Mahkemeyle uğraşılması gerekir.Bu riskler altında,almak bana göre mantıklı değil.
N11.com'daki her satıcıda bir değil maalesef,sizin sorun yaşamamanız arkadaşında yaşamayacağı anlamına gelmez. :)

Ölü Pixel

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim arkalarında doğuş grubu var için rahat olsun ben daha önce bir telefon aldım gayet memnunum.
Bizim için problem iştigal eden durum doğuş gurubu değil teknik servisleri medcell sadece bir sehrde var tedirgin eden de bu

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Adamlar galaxy s3 u de 999 a veriyorlardi bildiğim en ucuz site