S
SDN Okuru
SDN Okuru
arkadaşlar herşeyi yaptım SuperSU gelmedi tel şifreli alakalımıdır işlem yarıda kaldı bir şey olurmu
i9500 orjinal rom ve sürümün hangisi olduğunu nasıl anlarız nerden indirebiliriz ve son sorum garantı dışı kalırmı bu şekilde unroot edersek?orjinal rom u odin ile flashlayın root kalkacaktır
Root yaptıktan sonra telefona güncellme gelirmi yani güncelleme gelip düzgün bi şekilde kurulabilirmi ?TWRP daha kullanışlı ama ben bi türlü alışamadım onaCWM candır
![]()
sayaç artmayınca bi sorun olmuyordu sanırımRoot yaptıktan sonra telefona güncellme gelirmi yani güncelleme gelip düzgün bi şekilde kurulabilirmi ?
Sayaç nasıl artıyo ?sayaç artmayınca bi sorun olmuyordu sanırım![]()
Sayaç nasıl artıyo ?
Hee ben sadece root yapıcam şimdilik 4.3 güncellemesi gelince aynı bu anlatığınız şekilde yine yapabilirmiyimCustom rom yada custom kernel yükleyince![]()
Hee ben sadece root yapıcam şimdilik 4.3 güncellemesi gelince aynı bu anlatığınız şekilde yine yapabilirmiyim
4.3 ü kiesden yükliyicem tabi gelirse daha gelmedi4.3 ü odin ile yükleyeceksen bu yöntemle root yapamazsın ama yakın zamanda root çıkar![]()
4.3 ü kiesden yükliyicem tabi gelirse daha gelmedi![]()
Zaten opengl 3.0 da yok bide geç geliyo güncelleme artık 4.4 ü 2015 de alırızohoo ölme eşeğim yaz gelsin![]()
![]()
4.3 için ne zaman çıkar ?@kadirirdem konuyu güncelledim. ayrıca yöntem 2 yi de ekledim. bunlardan birini dene bakalım![]()
4.3 için ne zaman çıkar ?