My brute

kafa1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Son zamanlarda internette meşhur olan güzel oyunlardan biri.

Mutlaka denemelisinz.Çok zevkli.
HEm fazla vaktinizide almıyor.

kafa1907 My Brute bu adresten girip soldaki bölümden isim girip karakterinizi yaratın ve ilk savaşınızı benimle yapın.

SAvaşlar başlasın...
:donatello:

silkr0ad

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bakin Arkadaslar Eger Birisinin Ogrencisi olursanız sansiniz artiyor ve oyunda bazen sılah veeya guc yerıne dandık[1 agılıty yada 1 str yada 1 speed gibi ozellikler cikio bu ozelliklerden agılıty=Rakibin İskalamasini ve sizin iskalamamanizi artirir.Strength=Rakibinizin canini daha cok goturmenızı saglar.Speed=Rakibe 1 anda birden fazla kez vurma ve uzaktan cısım attıklarında hızlı kosarak adama vurmanızı saqlar].Bolt of lightinig speed.Feline agility agility.Herculean strehtg streng verir.Bunların sayısı 7 8 olarak degısır ama bazenlerı 1 tane gelır o kendılıgınden esya veya ozellık cıkmaz 1 tane gelır buda sızın ısınıze yaramaz bunun ıcın sız hayvan cıkarmaya bakın.My Brute adresindeki karekterin kurtu var ve cok guclu ozellikleri var eger onun gibi yenılmemıs bır karakter acmak ıstıyorsanız gırın ve onun uzerınden bır cok karakter acıp ogrencisi olun sızın kurt ayı ve hipnoz[hayvanlari kendi tarafina cekm]ozelliginizin cıkma olasılıgı 100 de 95 artar bende bu sayede cıkardım bu ozellikleri...

silkr0ad

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mybrutede ayı kurt, hammer ve hipnoz ozellikleri en iyileridir ve bunlardan kurt hipnoz bende var sizde istiyorsanız My Brute adresine girip ogrencisi olunca sizinde pet yanı kurt ayı vs cıkarma sansınız 100 de 95 oluo ben bu sekılde yaptım sıze yemın edıyorum 8 lvl a kadar hep savasarak geldım ve 2 yenılgım var lvl 2 de cıktı kuran carpsın