Müzik seti hoparlör çıkışı bilgisayar bağlantısı

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Eski bir müzik setinin hoparlörlerini notebook'a bağlamak istiyorum.

Hoparlör çıkışı şu şekilde.

F3ydnjM.jpg

Bu kablolar bilgisayara bağlanabilir mi? Eğer bağlanabiliyorsa hangi tür bir kabloya sahip olmam gerek? Ayrıca da bağlandıktan sonra ses düzeyinde ne gibi bir değişim olacak yani hoparlör iyi ses verir mi? Bu konuda pek bilgim yok bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgi verirse çok iyi olur.

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Hocam doğrudan bağladın mı ses alamazsın araya bi amfi koyman lazım :)

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Hocam doğrudan bağladın mı ses alamazsın araya bi amfi koyman lazım :)
Teşekkürler hocam. Ancak pek sıcak bakmadım buna ben. Çünkü müzik seti 10 senelik bir şey belki de daha eskidir. :) Şimdi buna gidip 400 liraya ampli almak biraz garip geldi. :D Ama benim müzik seti bozuk ancak aux çıkışı mı ne varmış sanırım

2-RCA-Erkek-3-5MM-Stereo-Disi-Kablo-0-3Mt-SG372__67036226_0.jpg

Birkaç arkadaş bu kabloyu müzik seti ile bilgisayar arasına bağlayıp kullanabilirsin dediler ancak benim müzik seti sorunlu diye çalışır mı çalışmaz mı hiç bilmiyorum. Bunu denemeyi düşünüyorum ben de. Teşekkürler tavsiyen için. Başka öneriniz olursa beklerim.

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
şimdi bunu müzik setine takman lazım sonra da müzik setini pcye bağlarsan ses alabilirsin ben de bir ara 40 senelik bi pikap hoparlörleri kullanıyodum :D sonra kardeşim parçaladı da neyse o amfiler 400tl değil bunu bi müzik setine bağla yeter ;)

muratphysic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
100 liraya onu kaldirabilecek amfi alabilirsin fakat ona bide guc kaynagi alman gerekir en iyisi muzik setinin cikislarina bagla

gokhanbilgin74

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aux ile yapma şansın var tabikide ama sette arıza varsa sorun çıkacaktır. aux için 3.5 mm yi 2 tan rca çıkışa çeviren kaloya ihtiyacın var. en fazla 5 liradır. setin radyosu çalışıyorsa amfide sorun yok demektir. auxtan bağlayın gitsin :D