Müzik Kalitesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Luka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Luka

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba...

Dinlediğimiz müziğin ses kalitesini arttıran programların olduğunu biliyorum. Ancak isimlerini unuttum, sizce en kalitelisi hangisi? Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

punisher_65

Profesör
Reaksiyon puanı
10
bende istiycektim iyi oldu bu konu. yalnız ben düşürmek için program istiyorum :D

xdangerx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kalitesini arttıran program olcağını sanmıyorum ses yükselten var benim bildiğim onun da adı mp3gain sanırım sizin bahsettiğiniz budur.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
valla bildiğim kadaıyla bu zaman alan bi işlem ve zaten çokta verimli olmuyor

enternasyonal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Winampa bir eklenti vardı daha derin bass vuruyor ama hiç güzel olmuyor orjinali en iyisi

punisher_65

Profesör
Reaksiyon puanı
10
yaa benim o şarkıların boyutunu küçültmem lazım 50mb şarkımı olur. bir program falan yokmu.

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Mp3 arşivlerinizi taratarak iyileştirmeler yapabileceğiniz programlar mevcut, prüzlerden ve ufak çaplı -ancak yüksek sesde ve kulaklıkla dinlenildiğinde farkedilebilir- cızırtılardan temizleyebilirsiniz medyalarınızı ama bunun ötesini vaad eden yazılımlar düzmece.

FillsMartin

Profesör
Reaksiyon puanı
15
şimdi tam programın adını bilmiyorum ama eskiden ben böyle bişey kullanıyodum, şarkının normal hali 128 kHz dir genelde, bunu 196 veya 320 ye falan çıkarırdığımda boyutu da büyüyodu, ama bi türlü hatırlayamadım, bunu winamp kendisi yapmıyodu muydu, bilemiyorum...

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
şimdi tam programın adını bilmiyorum ama eskiden ben böyle bişey kullanıyodum, şarkının normal hali 128 kHz dir genelde, bunu 196 veya 320 ye falan çıkarırdığımda boyutu da büyüyodu, ama bi türlü hatırlayamadım, bunu winamp kendisi yapmıyodu muydu, bilemiyorum...

jetaudio programı şahane yapıyor o işi

chatLaqim

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yaa benim o şarkıların boyutunu küçültmem lazım 50mb şarkımı olur. bir program falan yokmu.
program adı: mp3 big to small
bn kullanıom çok güzel ses de düşme fln olmuo. boyutunu küçültüo kullanımıda kolay. telefonuma bu pro sayesnde daha fazla şarkı atabiliyorum artık..