YellowRed
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 27

Muslera Ülker Fanzone Çocuk Saati Programına Katıldı
Başarılı kalecimiz Fernando Muslera, Galatasaray Televizyonunda yayınlanan Ülker Fanzone Çocuk Saati programına katıldı. Muslera programda birçok konuda değerlendirmede bulundu.
Manisaspora attığı gol
Benim için çok büyük bir mutluluktu profesyonel kariyerimde ki ilk golümdü. Genç takımdayken gol atmıştım ama bunu Galatasarayda olması da bana ayrı bir coşku verdi.
Galatasaray hakkında
Gerek Simoviç gerek Taffarel aynı zamanda Mondragon da benim için çok önemli kaleciler dünyanın en iyi kalecilerinden ve Galatasarayın efsane kalecileri haline gelmişler bir sporcunun Galatasaray gibi bir büyük kulüpte idol haline gelmesi o sporcu için bir rüyadır.
Taffarel hakkında
Zaten Galatasarayla başladı oda antrenörlük kariyerine bizle beraber. İnanılmaz bir kişiliği var. Tabi ki teknik olarak çok öğrenebileceğim şeyi var. Bunun yanı sıra her zaman mutlu ve her zaman pozitif ve sempatik bir insan sabah erkenden bir antrenmana giderken ihtiyacınız olan en büyük şey bu o yüzden Taffareli görüyosunuz ve güne mutlu başlıyorsunuz. Onunla beraber çalıştığım için çok mutluyum.
İstanbul
Trafiği haricinde İstanbulu çok seviyorum güzeller güzeli bir şehir. Buraya Romadan geldim farklı bir şehir ama gerek şehir gerek insanları sayesinde çok kolay adapte oldum. Dolayısıyla bu kadar güzel bir şehirde daha çok kalmayı isterim.
Forma numarası hakkında
Çok Özel bir sebebi yok milli takımdayken de bir numara giyiyorum sadece Lazioda doğum yılım olan 86yı giyiyordum. Geçen senede Galatasaraya geldiğimdeki yaşım olan 25i giydiğim çok özel bir sebebi yok.
Drogba
Drogba gibi bir oyuncu varsa onun her an gol atabileceğini bekliyorsun. Oyuna girerse ya da ilk 11'de başlarsa beklentiler tabi ki de yükseliyor. Biz zaten Drogba gelene kadar gol yollarında biraz sıkıntı yaşamıştık, haliyle o girince herkesteki ümit arttı. Çünkü Drogba tipindeki golcüler dünyada çok yoktur. Onlar özel oyuncular, her an her şeyi yapabilecek oyuncular. Nitekim de yaptı, Sneijder de böyle.
Şampiyonlar Ligi
Çok önemli bir rakibe karşı çok zor bir maç oynayacağız, şampiyonlar ligi maçı her şeyin önünde, çok iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Rakip çok zor ama futbolda da yapılmayacak iş yoktur. Her zaman bir sonraki turu düşüneceksiniz oraya geçeceğinize inanacaksınız, başarabileceğimize inanıyorum. Bununla birlikte özellikle Türkiye'de kazanabileceğimiz tüm kupaları kazanmayı, Yurt dışında da yapabileceğimiz en iyi dereceleri yapmayı istiyoruz.
[video=youtube_share;3w7_J-wg-EA]http://youtu.be/3w7_J-wg-EA[/video]
FOTOĞRAFLAR

Galatasaray.org