Yardım Münazaram için fikir önerisi

Roy Ackerman

Asistan
Reaksiyon puanı
157
Merhaba, yarın ilk defa bir münazarada yer alacağım ve çok kalabalık bir topluluk bizi izleyecek batırmak istemiyorum. Konu ise Anne mi yoksa Baba mı? çocuğun eğitimi olsun, bakımı olsun, genel olarak aile hayatında olsun bu. Biz üç kişi olarak babayı savunacağız fakat aklıma doğru düzgün hiç bir şey gelmiyor, bana fikir verebilir misiniz? Babanın şöyle olması bu yüzden iyidir, baba bu konuda anneden daha baskındır gibi gibi çürütülemeyecek metaforlar..şimdiden teşekkürler ve biliyorum verilen konu bir tık saçma.

Phorkys

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
56
Bir evin direği babadır annenin bizi büyütmesi için ihtiyacı olan şeyleri o karşılar,o çalışır eğer karşılamazsa doğal olarak gereklı bakım yapılamaz ve çocuk uygun bir şekilde büyütülemez.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,440
Babalar farklıdır. Mesela Söylersen babalar sabahtan akşama çalışır eve ekmek getirir. Bu söz çoğu baba için geçersiz. Çünkü bazıları çalışmıyor ve Anne ekmek getiriyor eve.

Bu yüzden mevzu derin kardeş.

Roy Ackerman

Asistan
Reaksiyon puanı
157
Bir evin direği babadır annenin bizi büyütmesi için ihtiyacı olan şeyleri o karşılar,o çalışır eğer karşılamazsa doğal olarak gereklı bakım yapılamaz ve çocuk uygun bir şekilde büyütülemez.
Bunu kesinlikle kullanacağım çok teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Babalar farklıdır. Mesela Söylersen babalar sabahtan akşama çalışır eve ekmek getirir. Bu söz çoğu baba için geçersiz. Çünkü bazıları çalışmıyor ve Anne ekmek getiriyor eve.

Bu yüzden mevzu derin kardeş.
Evet, katılıyorum fakat yarın hiç bir şey söylemedende durmak istemiyorum biraz çarpışabilmek istiyorum çünkü karşı taraf anneyi savunduğu için daha avantajlı olacak.

Son düzenleme:

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,440
Bunu kesinlikle kullanacağım çok teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet, katılıyorum fakat yarın hiç bir şey söylemedende durmak istemiyorum biraz çarpışabilmek istiyorum çünkü karşı taraf anneyi savunduğu için daha avantajlı olacak.
Anneleri savunanlara kavanoz ver ve sor bu kavanozu anne açabilir yoksa baba mı?

En iyisi bu olur sanırım.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,440
mükemmel bir hamle
Onlarda anne terliği verirlerse baba savunanlara, sahayı terketmek lazım.

Sanki Memati bir başkasına tabanca mermisi veriyo gibi seni ölümle tehdit mesajı verirler.