Muhabbet Sorunu

RedVenom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Herhangi bir arkadaşla kız veya erkek bir yerde otururken,yürürken veya otobüste sanki kendimi konuşma mecburiyetinde hissediyorum.Biraz konuşuyoruz sonra tıkanıyoruz,sacmalıyorum laf olsun torba dolsun hesabı.Sessizlik oluncada öyle mal mal duruyoz soğukluk oluyormuş gibi hissediyorum bu seferde.Sizlere sorayım dedim, sizce ne yapmalıyım,tavsiyeleriniz, önerileriniz nelerdir. :)

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Aynen öyle. Ben de yaşıyorum bi çare lazım. Kuzen kardeş oluncan laf lafı açıyor. Erkek arkadaşta fazla tıkanmıyorum çünkü konuşabileceğin konu yelpazesi geniş.(oyun, teknoloji,gündem,siyaset,bel altı:D) Kızda konuşacak konu yok :confused:

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Genel kültürünüzü arttırın, daha fazla kitap okuyun, psikolojik analizler hakkında fikriniz olsun, burçlarla ilgili olun.

İnanmak zorunda değilsiniz, ama bir insanın her insanla paylaşabilecek bir şeyleri olması harika bir his inanın.

Ali_Bal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kitap oku arkadaşım, kesinlikle farkı görürsün. Bir de ne kadar sosyal yaşantı o kadar muhabbet konusu... Bunlar bende zaten var diyorsan da fazla kasmama taraftarıyım. :)

RedVenom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Kitap oku arkadaşım, kesinlikle farkı görürsün. Bir de ne kadar sosyal yaşantı o kadar muhabbet konusu... Bunlar bende zaten var diyorsan da fazla kasmama taraftarıyım. :)
kitaplar la aram pek yok açıkçası ama sosyal yaşantı da azaldı biraz belki ondanda kaynaklı.Birden karşındaki kişide biraz çekingen utangaç biri olunca bir süre sonra tıkanıyosun :D