Arkadaşlar kuşumu daha dün aldım.Yani bana yem yemez 2-3 gün diyorlardı.Ama ilk gün yemini yedi.Bugün de en son saat 17.20 gibi yedi.Suyunu da arada içiyor.Sizce 3 saat aç kalması normal mi?Yoksa ben kafaya fazla mı takıyorum?
Tırsıyor olabilir.Arkadaşlar kuşumu daha dün aldım.Yani bana yem yemez 2-3 gün diyorlardı.Ama ilk gün yemini yedi.Bugün de en son saat 17.20 gibi yedi.Suyunu da arada içiyor.Sizce 3 saat aç kalması normal mi?Yoksa ben kafaya fazla mı takıyorum?
Muhabbet kuşlarını fazla yalnız bırakmak doğru değildir, fazla ilgi göstermek de doğru değildir. Kuşunuzu elinize almaya çalışmayın, kuşlar ele alınmayı hiç sevmez ve sizden zamanla nefret eder. Kuş şu anda büyük ihtimal duruma alışmaya çalışıyor. Size alıştığı zaman illaki yemeğini de suyunu da yiyecektir. Onunla oyun oynayın, sohbet edin, size güvenmesini sağlayın, sizden gelen her şeyi yiyecektir.Arkadaşlar kuşumu daha dün aldım.Yani bana yem yemez 2-3 gün diyorlardı.Ama ilk gün yemini yedi.Bugün de en son saat 17.20 gibi yedi.Suyunu da arada içiyor.Sizce 3 saat aç kalması normal mi?Yoksa ben kafaya fazla mı takıyorum?