- Reaksiyon puanı
- 636
Muhabbet kuşum yanlışlıkla su dolu kabın içine düştü 2,3 saniyede hemen çıkardım fakat çok ıslandı. Acil ne yapmam gerekli?
Ilık su ile narince yıka.Sonra onu sıcak bir alanda beklet hatta yumuşak bir havluyla kurula.Hem bu kadar telaş etmen biraz komiğime gitti.O kadar ciddi bir durum değil?Muhabbet kuşum yanlışlıkla su dolu kabın içine düştü 2,3 saniyede hemen çıkardım fakat çok ıslandı. Acil ne yapmam gerekli?
Şu an tüm tüyleri aşırı ıslak. Teni gözüküyor.Ilık su ile narince yıka.Sonra onu sıcak bir alanda beklet hatta yumuşak bir havluyla kurula.Hem bu kadar telaş etmen biraz komiğime gitti.O kadar ciddi bir durum değil?
Dediğim gibi onu sıcak tutmaya çalış.Benimde kuşum var.Sonra düzeliyor.Şu an tüm tüyleri aşırı ıslak. Teni gözüküyor.
Şu an kurudu biraz.Üşütmesin yeter. Yoksa su ile yıkayan bile var muhabbet kuşunu. Sudan nefret eden hayvanlar değiller.
İyi kurusun. Sıcak kalması önemli bu soğuk havalarda. Hasta falan olmasın. Benim de muhabbet kuşum var. Ben hava soğuk olunca yıkamıyorum. Hava sıcakken tabağın falan içine sıcak ve soğuk arası su koyuyorum, kendisi yıkanıyor.Şu an kurudu biraz.