Msn'de linke tıklayınca yaşanan donma

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Msn de linki tıklayınca yaşanan donmanın sebebi nedir?format atmadan önce böylebir sorun yoktu format attım 9.0 ı yükledim bazen oluyor bazen olmuyor. Bunun sebebini bulamadım nette de yok

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Hala daha denemeler yapıyorum sorunu bulamadım :(

ZeK.

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yardım elini uzatıcak kimse yok mu bize:(

Chester Merve

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar, geçerli tarayıcınız Internet Explorer ise bu sorunu yaşarsınız. Ben de yaşıyordum. Format veya msn sürümüyle alakası yok. Mozilla Firefox'u yükleyin (bilgisayarınızda mevcut değilse) ve onu geçerli tarayıcınız yapın. O zaman bu donma olayı ortadan kalkar büyük bir ihtimalle.

Tanshaydar

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Opera'yı da yapabilirsiniz :)

Asıl kötü olan, msn'in halen gönderilen adresleri link olarak kabul etmesi. Daha doğrusu bu özelliğin default olarak gelmesi. Virüs adresi gönderildiğinde tıkladığınız anda virüse gidiyorsunuz (antivirüs korumanız yoksa tabi).

Bu özelliği kapatmanızı öneririm.

ZeK.

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tesekkürler Chester Merve firefox var dedigin gibi deniyeyim.:)

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Arkadaşlar, geçerli tarayıcınız Internet Explorer ise bu sorunu yaşarsınız. Ben de yaşıyordum. Format veya msn sürümüyle alakası yok. Mozilla Firefox'u yükleyin (bilgisayarınızda mevcut değilse) ve onu geçerli tarayıcınız yapın. O zaman bu donma olayı ortadan kalkar büyük bir ihtimalle.

Ben zaten firefoxu kullanıyorum safaride denedim yine aynı.....

alasapus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı sorunu bende yaşadım arkadaşlar fakat çaresini buldum. Aynı zamanda nedenini de. Eğer Live Messenger ın üzerine yama yaptıysanız ( Msn plus vb. veya başka bir sohbet programına yama yaptıysanız) msn de kamera açıkken yazışma sayfasındaki linke tıkladığınız zaman kamera+yama+msn çakışıyor. Bunun için yapmanız gereken şey en önce yama yaptığınız sohbet programını başlat denetim masası program ekle kaldırdan kaldırın. Peşine Bilgisayarım sistem c program files taki (denetim masasından kaldırdığınız programın) klasörünü kaldırın. Daha sonra Bilgisayarım sistem c Kullanıcı adınız application data ve Local Settings ten Live messenger ve msn messenger dosyalarını aynı zamanda kontakt adreslerini komple kaldırın. peşine Live messengerı tekrar yükleyin. Sorun kalmayacaktır. Sevgilerimle.

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Aynı sorunu bende yaşadım arkadaşlar fakat çaresini buldum. Aynı zamanda nedenini de. Eğer Live Messenger ın üzerine yama yaptıysanız ( Msn plus vb. veya başka bir sohbet programına yama yaptıysanız) msn de kamera açıkken yazışma sayfasındaki linke tıkladığınız zaman kamera+yama+msn çakışıyor. Bunun için yapmanız gereken şey en önce yama yaptığınız sohbet programını başlat denetim masası program ekle kaldırdan kaldırın. Peşine Bilgisayarım sistem c program files taki (denetim masasından kaldırdığınız programın) klasörünü kaldırın. Daha sonra Bilgisayarım sistem c Kullanıcı adınız application data ve Local Settings ten Live messenger ve msn messenger dosyalarını aynı zamanda kontakt adreslerini komple kaldırın. peşine Live messengerı tekrar yükleyin. Sorun kalmayacaktır. Sevgilerimle.

şuan bende plus yüklü kameramda açık linke takılıyorum bir sorun yok :D

alasapus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu donma meselesi tamamen yama bir yazılımdan kaynaklanıyor yani. Bilgisayarınızın başında dünyanın keyfini çıkarın :)

alasapus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi kamerayı önce sen sonra karşındaki açtığı zaman sorun olmuyor. Görüntülü konuşma başlat diyip linke tıkladığın zaman ayvayı yiyor pc. Şu an sorun yoksa bile emin ol sorun çıkarması fazla sürmez

alasapus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yani görüntülü konuşma başlattıktan sonra herhangi bir link yazıp karşındaki konuştuğun insana gönderdikten sonra linke tıklarsan pc resmen buz kesiyor.

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
format attıkdan sonra şimdilik böle bişe olmuyor. Zamanla oluyorbu galiba.

alasapus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet aynen öyle ilk başta sorun yaratmıyor ama daha sonraları sapıtmaya başlıyor. Ammaaaa o sorunu bulup o sorunun ciğerini söktümya gam yemem artık vallahi :)

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
alasapus iyide sen silip yeniden kurdun :) değişen pek bişe olmadı ki sorun kesin olarak ne bulamadın ki :)

NymO

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Aynı sorunu bıraz once yasadım ve bende sureklı yasıyorum..kendıme gore bır care buldum bende,link geldi tıkladınız ve pc buz kesmeye basladı.yapıcanız tek sey bos bır explorer sayfası acmak tıkladıgınız lınk anında orda acılıyor ve msn kurtuluyor donmaktan..umarım faydası olur ben o sorunu ancak oyle halledıyorum.

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Ramden felan alakalı olamaz mı arkadaşlar *-) ???

Sistem Msn e Veriyordur Bütün belleği Başka Bir Program Açarken de Çakışıyordur *-) :D:D:D

BEn de böyle düşünerek kendimi avutuyorum işte napalım :( :D ...

ciddibiri

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Yok, genelde yamalı msn'lerde oluyor bu sorun. Ram'dan falan olmuyor ne de web tarayıcı ile alakalı bir şey. Tamamen msn yamasından dolayı olduğunu düşünüyorum.