Arkadaşlar msn patlatma diye birşey varmış bu nasıl bişey bana açıklayabilirmisiniz ve unuttuğum bi msn var tüm bilgilerini unuttum o msnmi geri getirmem lazım çok önemli şahsiyetlerin msnsi var söylüyebilirmisiniz acaba
Şimdi arkadaşım msn patlama diye birşey yok bunu böyle bir hiç öyle programla msn hack olmaz birisi sana yollarsada öyle birşey diye trojandır açma bile msn hacklemen için trojan , keylogger vs.. yollarsın arkadaşa bunuda burada değil hack sitelerinde öğrenebilirsin.
Bir tane kese kağıdı alınır. Üzerine büyük harflerle M S N yazılır. Yazdıktan sonra kese kağıdı üflenmek suretiyle şişirilir. Bir elle tutularak boşta kalan el kese kağıdına sertçe vurulur.![]()
![]()
MSN patladı.![]()
![]()
:yes:Adamın derdine bak cin olmadan adam çarpmaya çalışıyor sevgili mod patlatın şu adamı
Ya o videoları izledim onların hepsi "fake"Bekleyin yakında msn nasıl patlatılır! animasyonunu yapar SDN, izlersiniz![]()
İşte bu foruma da bilmeyenler bilsin öğrensin diye uurulsun diye biliyrum biliyorsanız söleyin bilmiyorsanız eğer bilmiyoruz deyin