Msn Patlatma

SeMpAtİkA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar msn patlatma diye birşey varmış bu nasıl bişey bana açıklayabilirmisiniz ve unuttuğum bi msn var tüm bilgilerini unuttum o msnmi geri getirmem lazım çok önemli şahsiyetlerin msnsi var söylüyebilirmisiniz acaba

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
Bence bu forumda sana cevap vermezler(msn patlatmada)

stajer

Profesör
Reaksiyon puanı
20
msni bilmem ama bu başlık 3 dakkaya patlar :D

surmelim37

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Şimdi arkadaşım msn patlama diye birşey yok bunu böyle bir hiç öyle programla msn hack olmaz birisi sana yollarsada öyle birşey diye trojandır açma bile msn hacklemen için trojan , keylogger vs.. yollarsın arkadaşa bunuda burada değil hack sitelerinde öğrenebilirsin.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Yanlış geldin galiba..:)

LaX

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Şimdi arkadaşım msn patlama diye birşey yok bunu böyle bir hiç öyle programla msn hack olmaz birisi sana yollarsada öyle birşey diye trojandır açma bile msn hacklemen için trojan , keylogger vs.. yollarsın arkadaşa bunuda burada değil hack sitelerinde öğrenebilirsin.

Arkadaşıma yüzde yüz katılıyorum..
Birşey var ki, alternatif eposta kısmına mail yazdıysan ancak öyle alabilirsin geri.

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
Araştırmayada kalkma pc'ne virüs bulaştırırsın...

LaX

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Moderator: Konu Kilit.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Adamın derdine bak cin olmadan adam çarpmaya çalışıyor sevgili mod patlatın şu adamı

fogu78

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Bir tane kese kağıdı alınır. Üzerine büyük harflerle M S N yazılır. Yazdıktan sonra kese kağıdı üflenmek suretiyle şişirilir. Bir elle tutularak boşta kalan el kese kağıdına sertçe vurulur. :D :D
MSN patladı. :D :D

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
burda bulunmaz msn patlatma falan

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Bir tane kese kağıdı alınır. Üzerine büyük harflerle M S N yazılır. Yazdıktan sonra kese kağıdı üflenmek suretiyle şişirilir. Bir elle tutularak boşta kalan el kese kağıdına sertçe vurulur. :D :D
MSN patladı. :D :D

Denedim patlıooo :w00t:

fogu78

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Ben de iyi patlattırırım ama canım :D :D :D

SeMpAtİkA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bildiğim kadarıyla burası bir forum sitesi ve teknoloji formu bizimpc hocamız ödev vermişti araştırın die bende burayı buldum üye oldum gereken cevabı aldım lütfen terslemenize gerek yok ayrıca ben cin değil allaha şükür insanım

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
En sinir olduğum sorulardan biridir. MSN nasıl patlatılır? Nasıl bilmezsin? Benimkini patlattılar. :P

SeMpAtİkA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İşte bu foruma da bilmeyenler bilsin öğrensin diye uurulsun diye biliyrum biliyorsanız söleyin bilmiyorsanız eğer bilmiyoruz deyin

ozy33

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ya kardes anca gizli sorudan bulursun yoksa msn patlatma diye bişey yok ... hacker adamların bile en zor yaptığı şeylerden biri msn patlatma :D

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Dur dur. Ben sana site ismi vereyim.

starhackz.com muydu, wardom.org'a da gidebilin, hatta hackhell.com'a da git de seni bir heykır yapsınlar. :D

Çok güldüm bu başlığa yaa. :D

SeMpAtİkA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bana hoca önerdi diyorum size ya anlıyormusunuz hoca önerdi ben ne yapayım

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
konu ilgili yere taşınmıştır

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
MSN patlatmak biraz amiyane, "MSN hesabı ele geçirmek için hangi yollar izlenir?"
şeklinde daha hoş duruyor. emubaltaci Sup. Modumuz kilitlemediğine göre ortada sorun yok. Sana söyleyebileceğim bir kaç şey var genel olarak:

1.eğer kurbanı tanıyorsan "gizli soruyu" tahmin ederek şifre sıfırlaman ve değiştirmen mümkün veya gizli soruyu öğrenebilecek yollar geliştirebilirsin;

2.kurbanın bilgisayarına keylogger tarzı program kurulması ile şifreler öğrenilebilir,

3.kurbana bilgisayarındaki şifreleri bulan bir trojan gönderip kabul ettirebilirsin,

4.kendine mail atmasını sağlayarak IP adresini öğrenirsin ve gerekli yazılımlarla bilgisayara girebilme şansın olur, gerisi sana kalmış

5. bu işi 100$ a yapan profesyonel hackerlar var.

Bunların çoğu işe yaramıyor artık. Yanlışlarım varsa arkadaşlar birazdan düzeltirler.

_taha

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
17
Bekleyin yakında msn nasıl patlatılır! animasyonunu yapar SDN, izlersiniz :)

Saw_

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Msn Patlatmak die Bişey Duymadım Zaten Msn Hacklemek Kolay iş Değil.

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
SeMpAtİkA; Özelden mail adresini verirsen sana byte dergisinin hack ile ilgili sayısını gönderirim, ;)

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
İşte bu foruma da bilmeyenler bilsin öğrensin diye uurulsun diye biliyrum biliyorsanız söleyin bilmiyorsanız eğer bilmiyoruz deyin

Bilmek istemiyorum. Hiç umurumda değil. Çünkü son derece ahlak dışı bir davranış. Sevmediğin insan da olsa büyük bir yanlış. Kul hakkına girer ayrıca.
Zamanında benzer işler yaptım arkadaşlarımın isteğiyle, şu anda çok pişmanım.

savruk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
SeMpAtİkA ilk mesajında çok önemli insanların adresleri vardı o yüzden geri almak istiyorum diye hikaye anlatıyordun. sonra nasıl olduysa hocanın istediği birşey oluverdi bu msn patlatmaca