Msn den bişey bulaştı yardım lütfen

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Merhaba arkadaşlar az önce msn den bir şey bulaştı millete birşeyler gönderiyor
Ekli dosyayı görüntüle 5628
Yardım edebilecek varmı
Msn kafayı yedi Nod 32 ile taratıyorum ama bişey bulamıyor.
Nasıl silebilirim bunu :blink:?

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Tahminen herhangi bir sitede msn adresinizi ve şifrenizi girmişsiniz. Sizi engelleyenleri görün vb. fake siteler oluyor bunlardan biri olabilir. Msn şifrenizi değişmeniz yeterli olacaktır.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
enlgelleyenleri silenleri görün gibi sitelere girmedim, resmimi gördünmü tıkla benzeri msn iletilerine tıklamadim, facebookta silenleri görün, profilini kimler gezmis gör vs gruplara kaydolmadim ve bugune kadar hic msn virüsü falan yemedim...

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
enlgelleyenleri silenleri görün gibi sitelere girmedim, resmimi gördünmü tıkla benzeri msn iletilerine tıklamadim, facebookta silenleri görün, profilini kimler gezmis gör vs gruplara kaydolmadim ve bugune kadar hic msn virüsü falan yemedim...

Aynen bende bu güne kadar bu tarz bi virüs yemedim. Dediğim gibi bi yerde msn bilgilerinizi girerseniz yada biri link gönderdğinde tıklarsanız (sisteminizde antivirüs yoksa) msn virüsü bulaşıyor diyelim, tam olarak virüs olmasa da :)

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
yok bu virus bana spam olarak geldi arkadaş dedi pc ye virüs bulaştı dedi ben nasıl bişey bi bakayım ne yapıyo dedim ki bu üçkağıtçı araya girdi :(