• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Gameloop Oyun Hatası

Adanalı TR Kullanıcı

Forumdan uzaklaştırıldı
Reaksiyon puanı
12
Merhaba arkadaşlar. Gameloop uygulamasını biliyorsunuzdur PC den Pubg Mobile oynayanlar bilir . Ben ilk indirdiğimde sorunsuz şekilde oynanıyordu. Yeni güncellemeden sonra oyuna bişey oldu neyin hatası bilmiyorum ama oyunu en az 15 kere silip yükledim . Hep aynı şey . Hata şöyle ara sıra kendi kendi bir yere ilerliyor bazen ilerliyor kontrol bende ama silah sıkmıyor . Tüm ayarları denedim olmuyor . Ayarları değiştirdim silah sıkıyor hareket etmiyor . Ne olur yardım .
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaslar kimseden ses yok bi yardım dedik ya diğer konuların hepsi boş yok bilmem onu alsam bunu mu alsam mal mal seyler

gercekten yardıma ihtiyacı olanlara değil yarragım kasınıyor ne yapmalıyım ona bakarsınız göttleerrrrr

size girsin

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
49
Çözüm çok basit yazmayı düşünüyordum fakat sonra yazılan mesajları görünce aslında çok da yazmaya gerek olmadığını anladım. :D

Hadi neyse yine de başka sorun yaşayan insanlar için yazayım:

Arkaplanda tarayıcı açık olur ise performans düşürebiliyor.

Gameloop ayarlarından olan RAM'in yarısı kadar RAM vermek gerekiyor ama PC'de 4 GB RAM var ise 2 GB RAM vermenizi çok tavsiye etmiyorum.,

Ekran kartı iyi ise DirectX veya DirectX+, ekran kartı normal ise OpenGL+, kötü ise OpenGL.

Bir de oyun ayarlarından aşırı FPS seçili değilse seçmek gerekiyor.

Reaksiyon puanı
32
Pc'de niye Pubg mobile oynuyorsunuz bunu yapan birçok insan varda merak ediyorum.