Msn de hack lenmek resimli

cerkezcako

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar öncelikle bu bana çok sevdiğim bir arkadaşımdan uyarı amaçlı yollanmış bir mail den bir alıntıdır konuyla herhangi bir alakam yoktur...!

bilen veya bilmeyen arkadaslara örnek olsun diye paylasılmış bir konudur...!

Resimdeki Pc'ye Girmek İsteyen Arkadaş Bayan Kılığında...
Kurban'a Bir Zip Dosyası Yolluyor, Ip'sini Alıp Pc'ye Bağlanıyor...

Şahıs Bilgisayara Girerken Aynı Zamanda Msn'de Kurbanla Konuşuyor...
Kurban Malesef Antivirüs Kullanmıyor yada Çok Kötü Bir Antivirüs Kullanıyor...

Msn'ini Kapatsa Bile Programın WebCam Özelliğini Kullanarak Kurban'ı Kamerasından Görebiliyoruz... Kurban Malesef Farkında Değil, Bizimle İrtibatı Kesmiş Durumda Sanıyor Kendini ama Onu İzleyebiliyoruz. Tabii Bizimle Görşmesede Başka Bir Bayanla Görüştüğünü Anlıyoruz Msn'de.

Şifre Çalma Bölümüne Geldik. Resimlerde Görüldüğü Gibi Adsl Modem Şifresinden Tutunda Icq Msn Trillan Gigi Tüm Şifreleri 1 Tıklamayla Alıp Txt Olarak Kaydediyoruz. Kurbanın Msn'ine Girildiğinde Birçok Bayan Arkadaşı Olduğu Görülmüş ve Malesef Şifre Çalan Arkadaş Onlarla İrtibata Geçmiş...

anlatım bire bir alıntıdır yanlış anlaşılmasın olayın nasıl cereyan ettiğini anlamanızı istediğim için bu yolu seçtim...

resimler ufak olarak eklediğm için özür dilerim burda anlatımın örjinali var isteyenler indirebilir
http://www.divshare.com/download/1577433-c38

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
bahsettiğin indirme linkindeki dosyanın içi boş baya bir alıntılamışsın konuyu
daha çok kişinin ttnet şifresi kırılmış gibi gözüküyor o olay da hiçbir işine yaramaz

MSDN

Profesör
Reaksiyon puanı
22
teknik bumuş vabe bunlar çılgın bişi msn vs vs şeler çökertmmek hoşlarına gidion :@

alperveli

Profesör
Reaksiyon puanı
48
buna benzer bi programı bende kullandım çok amaçlı bi program kurban bulmak bazen kolay olmuyo bunun gibi kek birini bulursanız eğlenceli :} oluyo ben yaptım (&) da ordan biliyorum

xxx3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu olaydan cıkaracagımız bır sonuç var kesınlıkle ıyı bır antıvırus proramı kullanmak lazım deyılse boyle keklenırsınız basıma gelmesını ıstemem :)

AdRaMiTi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
PÜFFFF B) CoK BaSiT Bi ANLaTıM OLMuS GeNiŞ ANLaTıM OLSa DaHa İYi OLuRDu GeNeDe PaYLaSıM İÇiN TeŞeKKüRLeR..

MSDN

Profesör
Reaksiyon puanı
22
McAfee'in Manage Network özelliği pcne bağşanan kişiyi görebilion ;)

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Böyle kekleri bulmak çok kolay bir chat sitesine(herhangi bir site farketmez) kız nickiyle giriyorsunuz ve size yazan onlarca keklere msn adresinizi veriyorsunuz ve hepsi oltaya geliyor :D :D :D :D

ikxan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bence adam abaza, hakediyo. Tanımadığı kimseden ne diye dosya alıyo ki. Almasa başına bunlar gelmez. Her önüne gelen kıza asılana az bile ;D

mr.meseli

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Trojanın ismi C.I.A trojanı çeşitli sürümleri bulunmakta google araştırabilirsiniz.

ufti

Doçent
Reaksiyon puanı
2
yani bir erkeği kandırmak ne kadar kolay bence sen onu göstermişsin tebrikler

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Kandırmak değilde,teveccüh ve güven diyelim;)
Ahh karşıma şu işlerle ugrasan lamerlar gelmiyor ki,aklını alayım..insanların özellerine girmekten ne zevk alırlar,anlamış degilim..
Bu durumda yapıcagız tek durum var;
Sanal alemde kendinizden başka hiçbir kimseye güvenmeyiniz 1)

semiramis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar böle işleri yaparken dikkat edinde sonra eyleneyim derken güme gitmeyin bu konular hakkında iki bilindik dava var ve ikisinde de arkadaşlar hapiste ondan bence daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim

By_ÇaKaL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sdn kullanıcılarının hem antivirüs kullanmadan böyle resim alması kamera açması gibi bi ihtimal zayıf bence :)

JuLiuSiuS

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Baba bu msn kırma olayları bos ya adam safsa kırarsın bu kadar basit