MSI mi ASUS N56vz mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hkny
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hkny

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben - Mimari çizim araçları ( AutoCAD, 3D Max, SketchUp, PhotoShop Vb. gibi grafik-tasarım programları) için kulanacağım bilgisayar alacağım. MSI ile Asus n56vz arasında kararsızım. hangisini, niçin tavsiye edersiniz

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Markadan ziyade özelliklerine yoğunlaşmalısınız.

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
ben - Mimari çizim araçları ( AutoCAD, 3D Max, SketchUp, PhotoShop Vb. gibi grafik-tasarım programları) için kulanacağım bilgisayar alacağım. MSI ile Asus n56vz arasında kararsızım. hangisini, niçin tavsiye edersiniz

Tam olarak iki pc nin linki atarsanız

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Aynı Programlarla ben ugrasıyorum.sana tavsiyem bir defa ekranı 17.3 dğşğnmelisin. çünkü görsellik işimizin başında gelir. Asus= işlemci iyi ama ekran kartı seni uzun süre idare etmez düşüncesindeyim. birde bu programlar için kesinlikle SSD olması şarttır diyorum kendi fikrimce. Hdd nin 5400 rpm olması çok kötü. sürekli donma ve kasma lara sebep olur. bence 128 yada 256 SSD olan modellere yaönel Msı= iyi olmakla beraber SSD olmamaması kötü. ekran karı fena değil. 2-3 yıl idare eder . ekran büyüklğü olarak bana sorarsan yetersiz 17,3 inc daha iyi ...Hdd 7200 rpm fena değil.... Sonuç 2 si arasında msı daha iyi ve performanslı fakat her iki Laptopta SSD olmamamsı senin için kötü bir avantaj.. ve Ekran büyüklğünü 17,3 inc olarak düşünmelisin bence.. Şu an Benim Kullandığı Toshiba Qosmıo Q870 modeli İ7 720QM işlem GTS360 m ekran kkartı 128 SSD ve 750 gb 7200 rpm HDD var banamısın demiyor 4 yıl oldu... en fazla !yıl Daha İdare eder bende yakında değiştirmeyi düşünüyorum.. İnaşAllah Yardımcı omusumdur.

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
bütçen ne kadar söylermisin birde... belki başka laptop önerimiz olur sana :)

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bütçeni yüksek tutabilirsen her türlü bilgisayarda (kullanmasam da) Apple tercihimdir.

ayhankucuk28

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu ikis arasında MSI. Fakat arkadaşın dediği gibi alacağın bilgisayarda SSD olsun.

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Genel şeyler yaparken başka bilgisayar kullanıyorum ama, Apple'da kullandım.
kardeşim appl epcler iyi ama arkadaşın çalıştıracagı programlara uyumlu değil.... yorum yaparken ne istenildiği ve ne için kulanılacagını gözardı etme.:)

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
kardeşim appl epcler iyi ama arkadaşın çalıştıracagı programlara uyumlu değil.... yorum yaparken ne istenildiği ve ne için kulanılacagını gözardı etme.:)
Photoshop var, diğerleri yok mu? Olmadı Win8 kurarsın. Apple'ı kullanan bilir.

hkny

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yardımcı olduğunuz için teşekkürler. bütçem 2.400 tl

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
paran varsa MSI al ;) asusun N serisi laptopları multimedia için :)