ben - Mimari çizim araçları ( AutoCAD, 3D Max, SketchUp, PhotoShop Vb. gibi grafik-tasarım programları) için kulanacağım bilgisayar alacağım. MSI ile Asus n56vz arasında kararsızım. hangisini, niçin tavsiye edersiniz
bütçen ne kadar söylermisin birde... belki başka laptop önerimiz olur sanaben - Mimari çizim araçları ( AutoCAD, 3D Max, SketchUp, PhotoShop Vb. gibi grafik-tasarım programları) için kulanacağım bilgisayar alacağım. MSI ile Asus n56vz arasında kararsızım. hangisini, niçin tavsiye edersiniz
Bütçeni yüksek tutabilirsen her türlü bilgisayarda (kullanmasam da) Apple tercihimdir.
Genel şeyler yaparken başka bilgisayar kullanıyorum ama, Apple'da kullandım.Kullanmadığın halde tercih etmenin sebebi ne? Elma mı armut mu deseler daha önce hiç elma yemedim ama elma olsun der gibi birşey olmuş
kardeşim appl epcler iyi ama arkadaşın çalıştıracagı programlara uyumlu değil.... yorum yaparken ne istenildiği ve ne için kulanılacagını gözardı etme.Genel şeyler yaparken başka bilgisayar kullanıyorum ama, Apple'da kullandım.
Photoshop var, diğerleri yok mu? Olmadı Win8 kurarsın. Apple'ı kullanan bilir.kardeşim appl epcler iyi ama arkadaşın çalıştıracagı programlara uyumlu değil.... yorum yaparken ne istenildiği ve ne için kulanılacagını gözardı etme.![]()