Bu yayinlanan artik son surum mu? Retail = Perakende Satis. Yeni bilgisayarlara yuklu olarak bu yayinlanan mi gelecek? Evet ise parayla satacaklari seyi msdn'de niye veriyorlar ki?
Bu yayinlanan artik son surum mu? Retail = Perakende Satis. Yeni bilgisayarlara yuklu olarak bu yayinlanan mi gelecek? Evet ise parayla satacaklari seyi msdn'de niye veriyorlar ki?
7600'den farkı ne bu sürümün..![]()
7600'den farkı ne bu sürümün..![]()
hotfile partlar
Uçmasından ziyade linkleri verdiğimden bu yana download hız'ım inanılmaz derece de düştüBenim hesaba özel linkmiydi nedir anlamadım. Birde bu'na sebep MSDN'den yasaklanırsam şaşırmam.
Paylaştığın MSDN linki öldü sanırım. Hata verdiUmarım yasaklanmamışsındır.
hiçbir farkı yok benceama TR dili fulll çevrilmişse iyi olur
![]()
Şimdiye kadar paylaşan paylaşmış zatenYasallık konusunda bilgi vereceğim daha sonra.
Şimdilik buralarda link paylaşmayın, bana gönderin ö.m ile duruma göre yayınlayabilirizde yayınlamayabilirizde.
indirip kuran var mı arkadaşlar en indirdim de bende zaten 7600 oem wardı onun help dosyası türkçe değil bunun herşeyi türkçe mi yani türkçe vista gibi mi
yardım kısmı da türkçe mi?Maraton adlı üyenin verdiği rapid linklerinden (silinmiş) indirip, sorunsuz kurdum. Çok hızlı kuruluyor ve tamamen Türkçe ayrıca "deneme sürümü" falan gibi şeyler yazmıyor... Tabi 30 gün sonra aktive ediniz uyarısı sistemden bakıldığında mevcut...