MSDN Windows 7 Retail Türkçe Sürümleri Yayınlandı

özgün87

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Teşekkürler Eric_Draven yarın ilk işim bunu kurmak olcak bidaha format atmam heralde artık

Eric_Draven

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet, Türkçe... Şu an için tek sorunum A4Tech Pk-7MA webcam'dan görüntü alamıyor olmam...

vmicro'nun chiptype dedector'ü ile webcam sorunumu da hallettim. Herşey mükemmel... 7201 sürümde karşılaştığım bir kaç sorun da giderilmiş. Sıfır problem... :thumbup:

ekopc

Asistan
Reaksiyon puanı
2
hehe türkiye için sence şuan çevrim içi destek varmıdır :) çevrim içi desteği kapat:)

sanala kurdum orj türkçe yardım türkçe
ana bilgisayara kurdugum başka 7600 tr evet çevrim içi destegi kapattım orj türkçe oldu
tşk....... ederim.......

FillsMartin

Profesör
Reaksiyon puanı
15
bu uyumluluk sorunları giderilmiş mi ? ben 7600 kullanıyorum, bu RTM' yi de indirdim ama geçmeden önce sorim dedim..

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
arkadaşlar bende sızdırma tr yama kuruıluydu :D onu kaldırdım windows update'den 36mb olarak indirdim kurdum :) menüler filan hepsi türkçe :) yalnız yardım menüsünde çevrimiçi desteği kapatırsanız öyle türkçe oluyor :D sonuç olarak ben 22 ekimi bekliyecem ki korsan dvdden win7 kuracam :D

--MaTaDoR--

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bende sızdırma tr yama kuruıluydu :D onu kaldırdım windows update'den 36mb olarak indirdim kurdum :) menüler filan hepsi türkçe :) yalnız yardım menüsünde çevrimiçi desteği kapatırsanız öyle türkçe oluyor :D sonuç olarak ben 22 ekimi bekliyecem ki korsan dvdden win7 kuracam :D

sankı 22 ekımde cıkcak korsan dvd merak etme onların ıcınde de suankı surum olacak ayrıca suan sokaklarda var zaten:)

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
OEM Versiyondan farkını söylesinler bakalım bu sürümün. Forumda yayınlanan OEM ver. orjinal değil diye atıp tutanlar.

ekopc

Asistan
Reaksiyon puanı
2
OEM Versiyondan farkını söylesinler bakalım bu sürümün. Forumda yayınlanan OEM ver. orjinal değil diye atıp tutanlar.

evet sana katılılıyorum arkadaşım senin verdigin win 7 7600 herşeyiyle aynı ........

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Herşeyden önce megatronu tebrik etmek istiyorum,onun verdiği ile msdn'de verilen birebir aynı ve megatron kaç gün önce verdi.Helal sana megatron..:clover:

sub-zero

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
t9w2gl.jpg

14ufc7r.jpg

indirdim ve kurdum sorun yok.

PC MERAKLISI Ekleme : Likler sabit başlığa eklendi.

bybarut

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar ilk boot ekranı herhangibir tuşa basın v.s. ve dosyaların kopyalanması ingilizce
yoksa benimki mi böyle md5 sha1 birebir tutuyor ve tr olarak indirdim niye böyle ki...
tşk..
x64

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Arkadaşlar ilk boot ekranı herhangibir tuşa basın v.s. ve dosyaların kopyalanması ingilizce
yoksa benimki mi böyle md5 sha1 birebir tutuyor ve tr olarak indirdim niye böyle ki...
tşk..
x64
Usb flash diskten kurduğum için herhangibir tuşa basın çıkmadı ama başlangıçta windows loading yazısı çıkıyor daha sonra tamamen Türkçe olarak kurulum devam ediyor,dosyaların kopyalanması da Türkçe.

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
evet sana katılılıyorum arkadaşım senin verdigin win 7 7600 herşeyiyle aynı ........

Herşeyden önce megatronu tebrik etmek istiyorum,onun verdiği ile msdn'de verilen birebir aynı ve megatron kaç gün önce verdi.Helal sana megatron..:clover:
rica ederim arkadaşlar, bu da paylaşımlarıma inanmayanlara kapak olmuştur.

5LK

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Keşke tek link olsa.Modemde yanımda değil şimdi çekilmez o kadar link.

blue mc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
W7 yi indirdiğimde bende iso dosyası olarak değilde parça parça klasörler (boot, efi, sources, support....) şeklinde inmiş. Ben bunu bu şekilde iso olarak değilde parça parça olarak bir bütün halinde DVD ye yazdırsam sorun olurmu kurulum esnasında. İllaki iso. dosyasımı olması gerekiyor.

5LK

Asistan
Reaksiyon puanı
0
W7 yi indirdiğimde bende iso dosyası olarak değilde parça parça klasörler (boot, efi, sources, support....) şeklinde inmiş. Ben bunu bu şekilde iso olarak değilde parça parça olarak bir bütün halinde DVD ye yazdırsam sorun olurmu kurulum esnasında. İllaki iso. dosyasımı olması gerekiyor.
Büyük ihtimal sorun olur daha doğrusu boot etmez.

yasargullu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
BUYURUN ARKADAŞLAR BUDA BENDEN

LİNKLER YENİ 03/09/2009

Windows 7 - 32 Bit Orjinal Türkçe OEM

15wdjbm.jpg

Evet arkadaşlar nedir bu diyeceksiniz hemen söyleyim.Sitemizde daha önce Tek dvd halinde 32 bit ve 64 bitlerden oluşan Windows 7 paketini sunmuştuk.Anlaşılan genel bir temizlik olmuş linkler gitti.O linkleri yenilemektense sizlere orjinal Windows 7 OEM - 32 Bit orjinal Türkçe paketi sunmayı uygun gördük.

Bu paket bir şekilde günler önce nete sızdırılmıştır, biraz beklemek istedim yanlış birşeyler sunmayalım diye.Hiç bir şekilde ekleme çıkarma dil ekleme yada çıkarma v.s yapılmamıştır.Windows 7 Orjinal Türkçe olup 32 Bit işletim sistemleri için uygundur bu paket Ultimate sürümüdür.Yani

Windows 7 OEM 32 Bit Türkçe Ultimate Paketidir.

Arkadaşlar bu orjinalmi yok Türkçe mi v.s gibi sorular ile lütfen bizi uğraştırmayın.2 hafta oldu sanarım bu sızalı bu sürede net bir kanı için bekledim.İşin ehli arkadaşlardan görüş aldım yorumları inceledim ve birşekilde sızdırılmış işi bilen bir arkadaş tarafından dağıtılmıştır.Windows 7 kullanıcak arkadaşlarımız bu paketi gönül rahatlığı ile kullanabilir.

64 bit yokmu diyen arkadaşlarımız olucak 64 bit şuan için yok ve biraz beklemek gerekiyor.Yazımızın devamından detaylar ile devam edelim...

Peki bu oem falan filan ne yahu diyorsunuz değilmi bakınız açıklamaları aşağıda:

Retail = Bu ürün şu bilgisayar mağzalarında kutular içinde satılandır yada Microsftun bir kaç sitesi var paralı üye oluyorsunuz ordan indirebiliyorsunuz.

OEM = Buda yeni bir laptop v.s bilgisayar aldığınız zaman pcler içinde gelen sürümdür.

RTM = Bilgisayar üreticilerine verilen sürüm (Dell,Hp,Casper vs. gibi)

Aralarında fark varmı yok :) dikkat ederseniz yeni pc aldığınız zaman sadece kurtarma cdsi verilir.Ayrı olarak işletim sisteminin cdsi verilmez bunun nedeni ise tamamen duygusal.

Otomatik olarak driverleri kendi tanır yükler.Tanımadıkları ise genelde eski donanımlar yada tv kartları gibi bileşenler.Eğer tanımaz ise sizin yapmanız gereken tek şey donanımın sitesini açmak ve en güncel vista driverini bilgisayarınıza indirip kurmak.Mesala bende avermedia vardı onu tanımadı kendim manuel olarak tanıttım.

Kurulum sonrası ses sorunu oluyor bazı arkadaşlarda, realtek son sürüm driverlari ile işi çözebiliyorsunuz.Tabi pclere göre bu değişir.

Crack ile piyasada bulunan ve genel anlamda işi çözen bir crack.Yapamıyorsanız diyecek birşeyim yok :) malesef, çünkü insanlar nasıl bilgisayar kullanıyor pc özellikleri ne pc bilgisi ne derece yada crack yapmayı biliyormu gibi bir çok soru.

İndirceğiniz dosya İSO dur ilk olarak rarlı tüm partları bilgisayarınıza çekin daha sonra winrar programı ile rarlı dosyayı klasöre çıkarın içindeki İSO yu nero yada onun tarzında bir program ile DVD ye yazın.

Windows açılış ekranı ingilizcedir hani şu xplerde xp logosu filan çıkıyor ilk başlarda o kısım bu sizi aldatmasın italyanca yada almanca yada fransızca hatta japoncada bile açılış boot ekranı İngilizcedir..

SON PARTI İNDİRİRKEN VİRUS PROGRAMINIZI KAPATINIZ.SON PARTTA CRACK VARDIR..

http://rapidshare.com/files/275130867/W.32.Orj.TR.part11.rar

RunoadeS

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Dostum. Burası warez forumu değil. Crack verme.

kavrama

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 2 gündür windows 7 nin açılışta hoşgeldiniz ekranında kalıp açılmaması ile uğraşıyorum. Aynı sorunu yaşayan varmı?????????
2 gün önce retail 7600 tr yi kurdum aslında ilk başta herşey normal ama bütün programları yükledikten sonra windows 7 hoşgeldiniz ekranında donuyor yada hoşgeldiniz ekranı 2 dakika bekliyor ve kapkara bir ekran bekle saatlerce. herşeyi denedim kurduğum programlarda zararsız bildik programlar. Ama ne oluyorsa windows update güncelleme yükledikten sonra oluyor. Özellikle office 2003 güncelleştirmelerini yükledikten sonra makina bu hale geliyor. Az evvel sıfırdan kurdum windows 7 yi, yine herşeyi kurdum, bu kez geri yükleme noktaları oluşturdum. en son makina yine zorla açıldı. office 2003 ün windows update güncellemelerini geri aldım sildim. şimdilik normal ama yinede bir yavaşlık var makinada. Benzer sorunlar yaşayan arkadaşlar varmı? varsa sorunu nasıl düzelttiler? acaba bilgisayarın bu hale gelmesine sebep olan şey benim tahmin ettiğim windows updatemi sizcede ????

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar bir site vardı bulamıyorum. MSDN ye girdiğimizde win7 nin en güncel iso dosyalarını görebiliyorduk. O site neydi ?