Eric_Draven
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Evet, Türkçe... Şu an için tek sorunum A4Tech Pk-7MA webcam'dan görüntü alamıyor olmam...yardım kısmı da türkçe mi?
Evet, Türkçe... Şu an için tek sorunum A4Tech Pk-7MA webcam'dan görüntü alamıyor olmam...yardım kısmı da türkçe mi?
full tr orj... benim kullandıgımda yardım ing...Hımm teşekkürler..![]()
Evet, Türkçe... Şu an için tek sorunum A4Tech Pk-7MA webcam'dan görüntü alamıyor olmam...
full tr orj... benim kullandıgımda yardım ing...
hehe türkiye için sence şuan çevrim içi destek varmıdırçevrim içi desteği kapat
![]()
arkadaşlar bende sızdırma tr yama kuruıluyduonu kaldırdım windows update'den 36mb olarak indirdim kurdum
menüler filan hepsi türkçe
yalnız yardım menüsünde çevrimiçi desteği kapatırsanız öyle türkçe oluyor
sonuç olarak ben 22 ekimi bekliyecem ki korsan dvdden win7 kuracam
![]()
sankı 22 ekımde cıkcak korsan dvd merak etme onların ıcınde de suankı surum olacak ayrıca suan sokaklarda var zaten![]()
OEM Versiyondan farkını söylesinler bakalım bu sürümün. Forumda yayınlanan OEM ver. orjinal değil diye atıp tutanlar.
Usb flash diskten kurduğum için herhangibir tuşa basın çıkmadı ama başlangıçta windows loading yazısı çıkıyor daha sonra tamamen Türkçe olarak kurulum devam ediyor,dosyaların kopyalanması da Türkçe.Arkadaşlar ilk boot ekranı herhangibir tuşa basın v.s. ve dosyaların kopyalanması ingilizce
yoksa benimki mi böyle md5 sha1 birebir tutuyor ve tr olarak indirdim niye böyle ki...
tşk..
x64
evet sana katılılıyorum arkadaşım senin verdigin win 7 7600 herşeyiyle aynı ........
rica ederim arkadaşlar, bu da paylaşımlarıma inanmayanlara kapak olmuştur.Herşeyden önce megatronu tebrik etmek istiyorum,onun verdiği ile msdn'de verilen birebir aynı ve megatron kaç gün önce verdi.Helal sana megatron..:clover:
Büyük ihtimal sorun olur daha doğrusu boot etmez.W7 yi indirdiğimde bende iso dosyası olarak değilde parça parça klasörler (boot, efi, sources, support....) şeklinde inmiş. Ben bunu bu şekilde iso olarak değilde parça parça olarak bir bütün halinde DVD ye yazdırsam sorun olurmu kurulum esnasında. İllaki iso. dosyasımı olması gerekiyor.
Tekrar isoya nasıl çevirebilirimBüyük ihtimal sorun olur daha doğrusu boot etmez.
Arkadaşlar bir site vardı bulamıyorum. MSDN ye girdiğimizde win7 nin en güncel iso dosyalarını görebiliyorduk. O site neydi ?
Doğru orası da orada şöyle bölüm vardı onu bulamadım.
http://img833.imageshack.us/img833/3500/32bit.png