MP3'leri Kesin Düzenleyin!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alabula
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Akıllı telefonunuzda müzik dosyalarınızı basit adımlarla düzenlemek istiyorsanız Xpress Cut isimli yazılımı denemenizde fayda var.

Akıllı telefonlarda bilgisayarlarda yapabildiğimiz hemen her işi yapabiliyoruz artık. Ulvi görevlerinden çok farklı alanlarda işlev gösteren mobil cihazlar, müzik dinlemek için de en çok tercih edilen cihazların başında geliyorlar. Telefonunuzda sevdiğiniz müzik dosyalarının istediğiniz bölümlerini kesmek, düzenlemek ve istediğiniz bölümü zil sesi olarak atamak isterseniz, Python tabanlı çalışan Xpress Cut bu iş için biçilmiş kaftan.
xpresscut_haber1263048329.jpg

Dokunmatik ekranlı 5. Sürüm Symbianlar ile uyumlu olan yazılım, telefonunuzda yer alan herhangi bir mp3 dosyasının istediğiniz kısmını kesmenize ve ayrı bir mp3 dosyası şeklinde kaydetmenize olanak tanıyor. Dokunmatik ekranı olabildiğince özgür kullanmanıza olanak tanıyan uygulama, bu sayede oldukça keyifli bir kullanım da vaat ediyor.
Python 1.9.7 ve üzeri ile çalışabilen program, henüz beta aşamasında olmasına karşın son derece başarılı. Yazılımı burada yer alan SDN Download sayfalarından ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

:: Yazılım hakkındaki düşüncelerinizi SDN forumlarında paylaşın.

Yazan: Ahmet Gözütok
SDN - http://shiftdelete.net

brskyk

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Saol hemen indirip deniyorum

martymcfly

Profesör
Reaksiyon puanı
26
bilgisayarda mptrim kullanıyorum ben de.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
pyhton runtime bileşeni eksikmiş nerden alıcaz :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Abi python zor ya, iki günde tezimi tamamladım windows mobile için :D
Bildiğim iş olduğu için onu yapmak kolay geldi :) yok mu şimdi bana runtime bileşeni, Python For s60 v1.4.5 ile birlikte PowerPython4All - mEnPDA v3.01 var telde :)

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
:) Dediği bileşen zaten S60 Python kütüphanesi.
Ama sadece Python 1.9.7 ile çalışıyor yazılım.