MP3 Gizli Görünen Dosyaları Bulma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Selim98
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Selim98

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam Merhabalar ,

Rahatsız ediyorum kusura bakmayın mp3 player içinde eğitim seti aldım ama mp3 ü bilgisayara bağladığımda mp3 playerdeki dosyalar bilgisayarda görünmüyor. Mp3 player normalde 8 GB ama bilgisayara bağladığımda 4 GB boş kısım görünüyor, ses dosyalarının olduğu bölüm hiç görünmüyor. ses dosyalarının olduğu bölümü korumalı yapmışlar herhalde ama ben bilgisayara kopyalayıp öyle çalışmak istiyorum korumalı ve görünmeyen ses dosyalarını nasıl bulup kopyalarım? Haftalardır denemediğim birşey kalmadı valla yardımlarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen moderatör:

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Maalesef bu korumalar var. iPhone'da da arşivlenen müzikler var Spotify vs gibi ama bunu bilgisayara taktığınızda size vermez. Sebebi de telif haklarını korumak. Benim önerim, bir ses kaydedici ile sesi mp3 çalardan kaydetmeniz. dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz o zaman. ama gerçek zamanlı dinlemeniz gerekecek. ne kadar uzunlukta bilemiyorum tabi.

Selim98

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
500 ders 40 dakika hepsi kayıt etmek mp3playerde olmuyor malesef MP3 player dinlemekte çok çok zor ama öneriniz yok ise teşekkür ederim