re13el
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 114
Tam chroma alışmaya başlamış firefoxu bırakıcaktım . 5-6 Sekmeden sonra donmaya başladı ve geri döndüm Firefoxuma. 

Bilgisayarımda istemediğin kadar tarayıcı var ama asıl kullandığımbenim bilgisayarımda ikiside var![]()
benim asıl kullandığım google chromeBilgisayarımda istemediğin kadar tarayıcı var ama asıl kullandığım![]()
Haklısın. Ben de bu nedenle Mozilla yı kullanıyorum. Eklenti özelliği nedeniyle diğer tarayıcılardan üstün.En basitinden bir cevap verecek olursak gelişmiş eklenti desteği derim.Firefoxu bu eklentiler sayesinde istediğiniz gibi şekillendirebiliyorsunuz ancak eklenti kullancaksanız tabiki hız kaybınız olacaktır. Ben baya bir ekleni kullanıyorum bu nedenle hızım biraz düşük ancak ihtiyacımı karşılıyor bu nedenle dert etmiyorum ayrıca onca eklentiye ragmen hiç çökmedi Chrome ise daha flashı bile kaldıramıyor en ufak bir kasmada flash içeren tüm sayfalar çöküyor.
bende insanların neden firefox kullandını merak eden çook eskiden firefox kullanmış biri olarak arkadaşların verdiği bazı yanlışları düzeltmek boynumuzun borcudur![]()
Adblock Plus firefox un malı degilchrome içinde var
https://chrome.google.com/webstore/detail/cfhdojbkjhnklbpkdaibdccddilifddb?hl=tr
Yanlış yazmış olmayasın bu saydın özellikler = Chrome oluyor burdan bakınca
what flashblock mu![]()
https://chrome.google.com/webstore/detail/gofhjkjmkpinhpoiabjplobcaignabnl?hl=tr
sanırım üstteki herkez artık saydıkları özellik için chrome cu :yes:
Chrome nin değerini daha iyi anlamak için...
aynen katılıyorum.......Taklit eden değil taklit edilen olduğu için ;
Firefox orjinal samsung'sa chrome'dan ancak çin malı samsunk olur...
Firefoxu kullanmadan direkt chrome başlandıysa bu tarz yaklaşımların olması normal;
2.kullanma sebebimde chrome gibi öyle programlara para veripte beni kur beni kur deyip kullanıcı sayısını artırmaya çalışmadığı için (bkz avast bkz ccleaner v.b.)
3.sebebim about:config ile tüm kontrolün bende olması ;
Bilgisayardan biraz anlayan birisi firefoxtan vazgeçmez anlamayanda chrome'a devam etsin![]()