chrome o kadar kötüki bu yüzden kullanmıyorum kullanmamda
en basitinden resim açtığımızsa sağ tuş listesinde diğer tüm tarayıcılarda olan masaüstü arkaplanı olarak ayarla gibi özellikler yok , firefox gibi eklenti yok denebilir , performansı firefoxdan iyi ama fark çok değil iyi olma sebebide çok iyi bir tarayıcı olması deil özelliğinin çok az olması , chrome çökme olaylarının firefoxdan fazla olması , chromede sekmeleri açınca ram kullanımı artıyor (normal) sekmeyi kapatınca görsel olarak kapatıyor ramden silmiyor ( anormal ) sekmeleri kapatıp açtıkca ram kullanımı fırlıyor , flash player çöktüğü zaman firefoxda sadece uyarı veriyor ve yeniden aktif oluyor chromede flash player çökünce chromede çöküyor , chromede belli bir büyüklükden fazla olan dosyaları indirirken indirme durabiliyor , chromede dosya indirirken hızını göremiyoruz sadece indirme %'si var
aklıma bu kadar geldi yanlışım varsa eleştirebilirsiniz
yazdıkların baştan aşağı yanlış nerden başlayım1 yıldır chrome kullanıyorum 1 defa cökmedi ff5'de kullanıyorum hakkını yemeyelim ff4 kadar cökmüyor ama yanıt vermiyor hala arada, sekme açınca ram artıyor doğru sekmeyi kapatınca yada programı kapatınca 1-2 sn icinde görev yöneticisinden kayboluyor ram oranınıda takip ediyorum aynı anda iniyor ama ff'de klasiklesen kapatınca hafızada kalma sorunu yani ''firefox zaten calisiyor'' hatası arada oluyor gecen ff5'te olmustu resmini koynustum baska bi konuda, flash cökmesi chromeda olmuyor denebilir o kadar az ama oldugunda chrome cökmez cünkü tek exe yok bilindiği gibi cöken sekme kilitlenir kapatırsın kapanmassa görev yöneticisinden kapatıyorum diğer sekmelerde işime devam ediyorum, chrome yada herhangi bi tarayici ile dosya indirmiyorum helede büyük dosya indirmek gibi gereksiz islere girmiyorum dediklerine bisey diyemem, ff kadar eklenti sayısı olmadığı doğru en az bikac yılda olamaz da zaten ff cok önce basladı eklenti işlerine ama gerekli eklentilere sahibim fazlasıyla.
olur canım kusursuz program diye bisey olurmu ben bu yaşıma kadar görmedimarkadasa cevap maiyetinde söyledim.
ama sen krom çökmüyor diyorsun yalnız çöküyor çöküyor![]()
Yalnız Linux üzerinde iken Windows üzerinde olduğundan çok daha iyi çalışıyor.sende firefox cökmüyor kasmıyor kilitlenmiyor diyosun ama hepsi oluyor![]()
Soru: Ne zaman çöktü yav?linux kendisi cöktüğü icin ff sorun olmaz![]()
Kuru iftirasende firefox cökmüyor kasmıyor kilitlenmiyor diyosun ama hepsi oluyor![]()
Linux'ta zorlasan olmaz.daha az önce yanıt vermiyor dedi keşke resmini alsaydım, neyse yine yapacak nasıl olsa adım gibi eminim.
---------- Post added at 22:21 ---------- Previous post was at 22:14 ----------
:dirol:
![]()
chrome'u eklentileri ve pratikliği yüzünden seviyorum
konu firefox başlığı ???