vitesang
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Alışkanlık,Eklentiler ve Bana göre göze daha hoş geliyor.
mozillayı boykot edelim gençler chrome ezer geçer
bak gençİlla fanatiklik yapacaklar ya.
Ben Firefox kullanıyorum. Sebepleri;
-AdBlock eklentisiyle resim ve flash içerikli her türlü reklam vs. engelleyebiliyorum.
-Video Download Helper ile hemen her videoyu indirebiliyorum.
-DownThemAll! ile dosya indirme işlemlerimi yapıyorum.
-Tipini seviyorum, kişiselleştirme seçenekleri güzel.
Chrome kullanmama sebebin Google nin her bilgiye sahip olmaya çalışması. Chrome kullanınca o tarayıcıdan hiçbir bilgi toplamadığını mı sanıyorsunuz?
Opera kullanmadım bu yüzden onun hakkında yorum yapamayacağım.
Konuyla ilgisi yok ama aklıma gelmişken bir şey daha söyleyeyim. @salak adam isimli şahsın forumda bulunma sebebini halen çözebilmiş değilim.
Tarayıcılarda sekme olayı ilk Firefox'ta çıktı, o zaman kullanmaya başlamıştım, hala daha devam ediyorum. Özellikle FireGestures eklentisi nedeniyle de bırakamıyorum.
guvenliği geç kardeş. kim bakıyorki guvenliğe. mesela manav huseyin abi guvenlikten anlar mı tıkladığı zaman gırıcek hemen siteye. chrome kadar hızlı bi tarayıcı görmedim ben. hepsinden de hızlı chrome.
chrome kullananların %90'ı böyle zaten. google bişiler yazıp çıkan resimlere bakıp, face'e girip okey tavla çiftlik oynamaktan başka amaçla kullanmayanlar genelde chrome kullanıyor. niye çünkü basit bi arayüze sahip, bi de adres çubuğundan direk arama yapıyor. internetin uzmanları ( dsl reklamındakiler gibi değil) genelde firefox'u tercih eder çoğunlukla.
ayrıca bence en hızlı tarayıcı chrome değil, ben chrome, opera, firefox, maxthon dördünü de kullanıyorum. Ama eğer acelem varsa firefoxu tercih ediyorum.
Tarayıcılarda sekme olayı ilk Firefox'ta çıktı, o zaman kullanmaya başlamıştım, hala daha devam ediyorum. Özellikle FireGestures eklentisi nedeniyle de bırakamıyorum.
İşte shiftdelete.net'in 06/05/2010tarihli haberi gelin bir bakalım ne demiş özetle: Chrome'un yeni yayınlanan beta sürümü yapılan testlerde tüm rakiplerini geride bıraktı. Google Chrome kullanıcılarını hız konusunda memnun etmeye devam ediyor.Google geçtiğimiz gün Chrome web tarayıcısının yeni beta sürümünü kullanıma sundu.Yeni sürümün en iddialı olduğu konu ise hız. Yapılan testler yeni Chrome betanın rakiplerinden daha hızlı olduğunu ortaya koydu.
işte haberin linki
KAYNAK: http://shiftdelete.net/en-hizlisi-google-chrome-20392.html
EVET veyselcelik kardeş bakalım şimdi nasıl savunucaksın tarayıcını. senin bildiğin kadar hatta daha fazlasını biliyoruz.
mozilla mı o neydi ya unuttum ben)
:lol::lol::lol::lol::lol:Hala mozilla kaldı mı ya![]()