HARBİKIZ
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 135
Chrome nin değerini daha iyi anlamak için...
Chrome nin değerini daha iyi anlamak için...
Eklentiler içinde AdblockPlus bile kullanmak için bir sebeptir. Daha işe yarayan bir sürü eklenti var.
eklentiler + özelleştirme + hız + internette yapılan özgürce sörfün tadı = Mozilla FireFox![]()
Kullanışlılık,süper eklentiler ..harika yerimleri ...en basitinden flashblock bile kullanmam için gerekli sebep..![]()
Ama Firefox bu işin ustası olduğu için Chrome'ye gerek kalmıyor dostum. Dediğin eklentiler Chrome'de olabilir. Ama Firefox bu konuda daha yetkin.
Yanlış yazmış olmayasın bu saydın özellikler = Chrome oluyor burdan bakınca
https://chrome.google.com/webstore/detail/cfhdojbkjhnklbpkdaibdccddilifddb?hl=tr
Yanlış yazmış olmayasın bu saydın özellikler = Chrome oluyor burdan bakınca
peki tema yapabiliyor musunuz??Sizin tema dediğinize biz personas diyoruz :mrgreen: Ben firefox'un şekli şemalini istediğim gibi değiştirebiliyorum ve sen değiştirebiliyor musun
![]()
bana firefox ve tema dan şekilden şemalden bahsetmeyin v4 de opera yı 1e1 kopyalayan tarayıcıdan bahsediyorsun
chrome da gene chrome içinden çalışan uygulama ile chrome temaları yapabilirsinizchrome tema desteğinden sonra firefox temayı biraz daha geliştirdi artık reset atmadan kurulabiliyor
pekiya eklentiler hala yapım aşamasında görücez
![]()
bana firefox ve tema dan şekilden şemalden bahsetmeyin v4 de opera yı 1e1 kopyalayan tarayıcıdan bahsediyorsun
chrome da gene chrome içinden çalışan uygulama ile chrome temaları yapabilirsinizchrome tema desteğinden sonra firefox temayı biraz daha geliştirdi artık reset atmadan kurulabiliyor
pekiya eklentiler hala yapım aşamasında görücez
![]()
Ne fark var yav? Göster - Araç çubukları - Düzenleye girin ve oradan iki dakikada düzeltin.FireFox'un daha pre-alpha sürümleri bile piyasaya çıkmadan evvel tilkinin nasıl bir şekil alacağını resimlerle paylaşılmıştıEğer mozilla daha önce 3.7'i iptal etmeseydi bu gün FireFox'un temasına laf edemeyecektiniz.
![]()