• Üyelikler Hakkında:

SDN Forum üyelikleri yönetici onayına tabidir. Şüpheli işleme sahip üyelikler onaylanmayacaktır.

Mozilla Firefoxdan Daha İyi Az Yer Kaplıyor

Merhaba arkadaşım ;

İlk önce şunu belirteyim.Firefox Hard Disk üzerinde pek de yer kaplamıyor.Eğer, 1GB'lık bir Hard Disk'iniz yoksa :) ...

Yer için bence güvenliği önemsememekte yarar var.Animasyonu izleyeceğim ve programın ne olduğunu anlayacağım.Ama eminim ki , Firefox'un eklentisiz halinda bile iyi olmayacaktır.İyilikten kastım %75'ten falza güvenliktir.Firefox, virüs geçirmezdir.Gayet güvenli ve hızlıdır.Sitede animasyonu var , o animasyonla Firefox'u uçak gibi yapabilşirsiniz , reklamları kaldırabilirsiniz vs...

Aşağıdaki resimde bulunan eklentilere ve "Firetune" adındaki programla hızlandırılmış Firefox'tan daha iyi bir tarayıcı yoktur ;) .
eklentilersf8.jpg

Bu Gran Paradiso mu acaba ? DivShare'dan dosya indirmek işkence de , daha download edemedim 6MB'lık dosyayı.

My Opera kullanıcı adın ve şifren gerekiyor :) .Benim şifremi denedim , olmadı :) .

Eğer OmniDrive hesabın falan varsa, download linkini oradan paylaş.
Çok yavaş geliyoooooooooooor ! :( :( :( >:( >:( >:(

Çok da geç olsa animasyonu download edebildim.Firefox tabanlıymış.Firefox'u başka bir tarayıcıda kullanmaya gerek yok :) .

Bu arada, 6 MB'lık bir animasyon için çok kısa.Benim favorum Wİnk'tir.

fırefoxun comert ram kullanımına bır cozummu dur bu alternatıfı. yer kaplarken hardısketekı yerden bashettıgınız sanmıyorum bu komık olur.

AtakaN' Alıntı:
fırefoxun comert ram kullanımına bır cozummu dur bu alternatıfı. yer kaplarken hardısketekı yerden bashettıgınız sanmıyorum bu komık olur.

Hard Disk'te bile Firefox'tan yer kaplayacağı kesin :) ! 9MB download dosyası , ondan sonra da Wyzo'nun sucnucularından gelecek olan kurulum dosyasının devamı...

Yalana bak hele , 9 MB Download dosyası + kurulum sırasnda inen dosyalar.Firefox'un download dosyası 5.50 MB civarıdır.Sence nasıl daha az kaplayabilir ? Saçmalık ...

srtc91' Alıntı:
AtakaN' Alıntı:

Hard Disk'te bile Firefox'tan yer kaplayacağı kesin :) ! 9MB download dosyası , ondan sonra da Wyzo'nun sucnucularından gelecek olan kurulum dosyasının devamı...

Yalana bak hele , 9 MB Download dosyası + kurulum sırasnda inen dosyalar.Firefox'un download dosyası 5.50 MB civarıdır.Sence nasıl daha az kaplayabilir ? Saçmalık ...

Başlat-Denetim masası-Program ekle ve ya kaldıra gir orada Wyzo ve Firfeox un MB lerine bak hangisi daha az yer kaplıyor ;)

Movy bu ne yaa..İnmiyo :(

Lütfen diğer animasyonlarını Swf izleten bi siteye koyarmısın..

Movy' Alıntı:
pesimist' Alıntı:
Acith'in dediği gibi nedir bu? Adını bile yazmamışsın. Neden indirelim ki ?

programın adı wyzo animasyonu sorusan .swf :D

Komik olan ne?. Benim sana dediğim birşeyi paylaşıyorsan anlaşılabilir olsun. Adını bile belirtmemişsin. İlk mesajı düzenlersen sevinirim..

ne kadar yer kapladığı kimin umurundaki önemli olan sömürülen sistem kaynağıdır.

Peki madem bu kadar bu tarayıcının reklamını yapıyorsunuz bunun bir de ne motoru kullandığını araştırın bakalım? o zaman kapladığı alandan taqsarruf ederken açılan güvenlik zaaflarını göreceksiniz.

Geri