acabuco4
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 24
5 haziranda
Omnibar yükle arama ve adres çubuğu birleşiyor. Hemde daha hızlı arıyor.Firefox da url yerinden arandığında çok yavaş arıyor bir Chrome a göre veya Opera ya göre çözümü var mı ?
Omnibar yükle arama ve adres çubuğu birleşiyor. Hemde daha hızlı arıyor.
Diğerlerini kullanmadım hiç omnibar işimi gördüğü için aramadım yaniBirde instantfox diye bir eklenti buldum sizce hangisi daha iyidir bir de omnibar ımı yoksa omnibarplus ı mı önerirsiniz
14.sürüm Final - 17 Temmuzda
15.sürüm Beta - 16 Temmuzda
16.sürüm Aurora - 16 Temmuzda
16.sürüm Nightly - http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla....tral/firefox-16.0a1.en-US.win32.installer.exe 7 Haziran
beta 7 ne alaka yahu sitelerde de öyle yazıyor
14.0 Beta 7
hocam onu demiyorum , 14.sürüm beta 1-5 arası bişey çıkmadan beta 6 die başladılar onu diyorum
Arkadaşlar, hangi beta sürümünü kullandığımı nereden görebilirim?
Yardım/Hakkında kısmında sadece 14.0 yazıyor.
Adres çubuğuna about:about yazmanız yeterli bu sayede tarayıcıya ait birçok bilgiye ulaşabilirsiniz.
about:about ve hakkında kısmı dışında nasıl öğreniliyor bende bilmiyorumCevap verdiğiniz için teşekkürler, ama dediğiniz yere daha önce de bakmıştım. about:about 'da hakkında bilgi edinebileceklerin listesi var. Acaba mı, diye hepsine tek tek tekrar baktım ama yoktu. Alabildiğim tek sürüm bilgisi 14.0 oldu. Beta'nın hangi sürümünü kullandığımı orada bulamadım, göremedim. Bendeki ekran görüntüsü şu şekilde:
![]()
Bir de Aurora hakkında ne düşünüyorsunuz? Kurmamı önerir misiniz? Şahane, ultra, mega özellikleri var mıdır, çok sık çöküp çileden çıkarır mı, değer mi ?
about:about ve hakkında kısmı dışında nasıl öğreniliyor bende bilmiyorum
Aurora konusunda birşey diyemeyeceğim çünkü genelde beta sürümleri tercih ediyorum bu nedenle Nightly sürümler hakkında fikrim yok. Belki konu içindeki diğer arkadaşlar yardımcı olabilir.
15 final ne zaman çıkacak?