Mozilla Firefox Alpha-Beta-RC Sürümler

greench

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sizce yeni özellikleri, çok fazla takılma kitleme olmadan denemek için Aura, Beta, Nightly kanallarından hangisi uygun?

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
16 ne ara çıktı yahu :D

Rauros

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Firefox da url yerinden arandığında çok yavaş arıyor bir Chrome a göre veya Opera ya göre çözümü var mı ?

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Birde instantfox diye bir eklenti buldum sizce hangisi daha iyidir bir de omnibar ımı yoksa omnibarplus ı mı önerirsiniz
Diğerlerini kullanmadım hiç omnibar işimi gördüğü için aramadım yani :) Sen istersen dene sana göre hangisi iyi ise kullanırsın.

Rauros

Asistan
Reaksiyon puanı
0
16. sürümde tarayıcı kasıyorsa Adblock eklentisi varsa kaldırın

fuzuli24

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Firefox'un yeni temasını denemek isteyen arkadaşlar BURADAN indirebilirler. yeni geliştirilen firefox'un kod adı australis olarak geçiyor ve aşağıdaki resime benziyor..

2012-06-18_1017.png

dirent

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar, hangi beta sürümünü kullandığımı nereden görebilirim?
Yardım/Hakkında kısmında sadece 14.0 yazıyor.

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Arkadaşlar, hangi beta sürümünü kullandığımı nereden görebilirim?
Yardım/Hakkında kısmında sadece 14.0 yazıyor.

Adres çubuğuna about:about yazmanız yeterli bu sayede tarayıcıya ait birçok bilgiye ulaşabilirsiniz.

dirent

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Adres çubuğuna about:about yazmanız yeterli bu sayede tarayıcıya ait birçok bilgiye ulaşabilirsiniz.

Cevap verdiğiniz için teşekkürler, ama dediğiniz yere daha önce de bakmıştım. about:about 'da hakkında bilgi edinebileceklerin listesi var. Acaba mı, diye hepsine tek tek tekrar baktım ama yoktu. Alabildiğim tek sürüm bilgisi 14.0 oldu. Beta'nın hangi sürümünü kullandığımı orada bulamadım, göremedim. Bendeki ekran görüntüsü şu şekilde:

MSfCN.jpg

Bir de Aurora hakkında ne düşünüyorsunuz? Kurmamı önerir misiniz? Şahane, ultra, mega özellikleri var mıdır, çok sık çöküp çileden çıkarır mı, değer mi ?

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Cevap verdiğiniz için teşekkürler, ama dediğiniz yere daha önce de bakmıştım. about:about 'da hakkında bilgi edinebileceklerin listesi var. Acaba mı, diye hepsine tek tek tekrar baktım ama yoktu. Alabildiğim tek sürüm bilgisi 14.0 oldu. Beta'nın hangi sürümünü kullandığımı orada bulamadım, göremedim. Bendeki ekran görüntüsü şu şekilde:

MSfCN.jpg

Bir de Aurora hakkında ne düşünüyorsunuz? Kurmamı önerir misiniz? Şahane, ultra, mega özellikleri var mıdır, çok sık çöküp çileden çıkarır mı, değer mi ?
about:about ve hakkında kısmı dışında nasıl öğreniliyor bende bilmiyorum :)

Aurora konusunda birşey diyemeyeceğim çünkü genelde beta sürümleri tercih ediyorum bu nedenle Nightly sürümler hakkında fikrim yok. Belki konu içindeki diğer arkadaşlar yardımcı olabilir.

dirent

Asistan
Reaksiyon puanı
4
about:about ve hakkında kısmı dışında nasıl öğreniliyor bende bilmiyorum :)

Aurora konusunda birşey diyemeyeceğim çünkü genelde beta sürümleri tercih ediyorum bu nedenle Nightly sürümler hakkında fikrim yok. Belki konu içindeki diğer arkadaşlar yardımcı olabilir.

Buldum.
about:buildconfig ' e girince sayfanın üst bölümündeki Source başlığı altında bir link veriyor.
14 b10 için şu linki vermiş:

http://hg.mozilla.org/releases/mozilla-beta/rev/e4445f905091

Linke tıklandığında açılan sayfada üstte "FIREFOX_14_0b10_RELEASE" diye yazıyor.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Nightly australis güzelmiş. Bir de banamı öyle geliyor bilmem ama nightly sürüm diğerlerinden daha az çöküyor. Nightlyde iken bir kere çöktü daha da çökmedi :)