Mozilla Firefox 5.0 Final

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
firefox4'e kıyasladığımda çok iyi diyebilirim kilitlenme, takılma sorunları aşmışlar, ff4'ün ne kadar dandik bi program olduğunu bi kere daha gördüm resmen yıllarca ugrasıp bekletip yarım yamalak programı sürmüşler piyasaya, arkadasların inatla savunmalarına rağmen haklı çıkmaktan gurur duyuyorum eğer ff4 sorunsuz mükemmel bi tarayıcıysa bu ne? Gelelim eksiklerine yavas acılma hastalığı azalsada devam ediyor, arada hafızada kalma sorunu devam ediyor zaten yeni bi sorun değil yıllardır var, sekmeleri sürükleme yer değistirme animasyonunu neden hala inatla değistirmiyolar anlamıs değilim lafın kısası ff4 simdi tam olarak cıkmıs diyebilirim aylar önce cıkması gereken program buydu.
Aykut, animasyon son derece şık bence. Neyini beğenmedin anlamadım, bende 4 de çökmüyordu, 5 de çökmedi. Yalnız geçen dizi izliyoruz arkadaşta, onda Chrome kurulu. La bir videoyu oynatamadı, sürekli eyvah bir şeyler çöktü diyor. Bir de çöktü derken insanı sinir ediyor, tam hatırlamıyorum ama dalga geçer gibi bir şey yazmışlar. Ula çöküp duruyorsun sürekli, özür dileyeceğine kafa buluyor bizle :D

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
y_ateş o genellikle Dev sürümlerinde olur. Fakat o hariç genellikle kararlı çalışmaktadır :) Chrome'a uzanan eller kırılsın :D

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Baktım, 12 yazıyordu. Kapattık, Explorer'dan izledik :D

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Microsoft'u ara de ki tarihe geçtiniz Chrome'da izleyemediğim videoyu sizde izledim kaç para veriyon :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
şu chrome 1 defa da bende cöksün yav 1 kere, ayrıca bu dandik video sitelerinin hiçmi günahı yok:) o cökmeler genelde flash sacmalamalarından oluyodur chrome ne yapabilir sonuc olarak. Animasyon kötü değil animasyon yok cünkü pencerenin gölgesi var hesapta chrome vs gibi yapsınlar inadı bırakıp.

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Firefox da çöktüğünde aynı şey Aykut :) Genelde %99 Flash yüzünden oluyor. Şu Flash geberse de herkes rahatlasa :D

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
şu chrome 1 defa da bende cöksün yav 1 kere, ayrıca bu dandik video sitelerinin hiçmi günahı yok:) o cökmeler genelde flash sacmalamalarından oluyodur chrome ne yapabilir sonuc olarak. Animasyon kötü değil animasyon yok cünkü pencerenin gölgesi var hesapta chrome vs gibi yapsınlar inadı bırakıp.

Aykut, firefox çöktü mü?? mozillanın suçu krom çöktü mü?? sitenin suçu peki suç kimde ya da şöyle sorayım hırsızın hiç mi?? günahı yok :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
flash ölsün gebersin tamamda:) hoca ben anlatamıyorum galiba ff4 pespese 3 sekme açında donuyodu takılıyodu bi kekeme calisiyodu durup duruken yanıt vermiyor diye kilitleniyodu sende olmayabilir(ben sende olmadığına inanmıyorum) ama nette dolu yazı var gercek bu. ff5'te bunlari yasamadım yukarda Allah var, hadi benim makina patates diyelim o zaman aynı makinada ff5'te neden aynı sorunları yaşamıyorum, chrome neden yağ gibi sorunsuz. Aylardır aynı seyi söylüyorum ff4 bi halta yaramaz eksik tamamlanmamıs bi yazılım bunu anlamak icin uzman olmaya gerek yok ff5'e bakmak kafi. tamam firefox kullanın iyi tarayıcıdır mozillayi sevin sağlam bi vakıftır ama sırf sevdiğiniz icin gercekleri görmezden gelmeyi öz kardesiniz gibi savunmayı bırakın biseyide kabul edin yahu:)

---------- Post added at 22:18 ---------- Previous post was at 22:14 ----------

Aykut, firefox çöktü mü?? mozillanın suçu krom çöktü mü?? sitenin suçu peki suç kimde ya da şöyle sorayım hırsızın hiç mi?? günahı yok :)

ortada flash mılash yokken herhangi bi sitede ff4 cöküyorsa chrome sorunsuzsa chromuda gectim herhangi bi tarayici sorunsuzsa kimin sucu benimmi:) daha ilk acılısta google acıyodum 10 saniye yanıt vermiyor diyip kilitleniyodu meret yapmayın kurban oliyim. simdi aynı gugıl aynı bilgisayar ff5 aynı sorun yok.

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Yahu gel bak inanmıyorsan, bizde gizli saklı bir olay yok :D Donma, kilitlenme bende olmuyor. Çökme de olursa Flash'tan olur, o da çok nadirdir.

Hangi siteymiş bu Flash'sız çöken bir de biz bakalım.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Yahu gel bak inanmıyorsan, bizde gizli saklı bir olay yok :D Donma, kilitlenme bende olmuyor. Çökme de olursa Flash'tan olur, o da çok nadirdir.

Hangi siteymiş bu Flash'sız çöken bir de biz bakalım.

Birde içeriğinde "Firefox olan bütün tarayıcılar kapansın." gibi bir şey varmış. :D

BetFather

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
stabil hale gelene kadar 3.6.X kullanmaya devam.

4 ve 5 sarmadı beni.

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
flash ölsün gebersin tamamda:) hoca ben anlatamıyorum galiba ff4 pespese 3 sekme açında donuyodu takılıyodu bi kekeme calisiyodu durup duruken yanıt vermiyor diye kilitleniyodu sende olmayabilir(ben sende olmadığına inanmıyorum) ama nette dolu yazı var gercek bu. ff5'te bunlari yasamadım yukarda Allah var, hadi benim makina patates diyelim o zaman aynı makinada ff5'te neden aynı sorunları yaşamıyorum, chrome neden yağ gibi sorunsuz. Aylardır aynı seyi söylüyorum ff4 bi halta yaramaz eksik tamamlanmamıs bi yazılım bunu anlamak icin uzman olmaya gerek yok ff5'e bakmak kafi. tamam firefox kullanın iyi tarayıcıdır mozillayi sevin sağlam bi vakıftır ama sırf sevdiğiniz icin gercekleri görmezden gelmeyi öz kardesiniz gibi savunmayı bırakın biseyide kabul edin yahu:)

---------- Post added at 22:18 ---------- Previous post was at 22:14 ----------

ortada flash mılash yokken herhangi bi sitede ff4 cöküyorsa chrome sorunsuzsa chromuda gectim herhangi bi tarayici sorunsuzsa kimin sucu benimmi:) daha ilk acılısta google acıyodum 10 saniye yanıt vermiyor diyip kilitleniyodu meret yapmayın kurban oliyim. simdi aynı gugıl aynı bilgisayar ff5 aynı sorun yok.

ya arkadeşş çökmüyor yaaaa :D

Şimdi sen bize inanmıyorsun ya bizde sana inanmıyoruz :D Niye mi?? internette o kadar çöktü yazıları var hatta bizde de çöküyor ama sende de çökmüyor ya bizde ona inanmıyoruz zaaaaaaa :mrgreen:

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
"İsteyen istediğini kullanır. Tercih meselesi..." dedik. Daha ne abartıyorsunuz? Firefox kullanan eklenti için kullanır. Opera kullanan hız ve özellik için kullanır. Chrome kullanan mecera aradığı için kullanır. Dahasını karıştırmayın.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
şimdide sen biraz abartmadınmı sence :D bende şahsen opera kullananları farklı olma cabasında olanlar, herkesin kullandıgını kullanmam diyenler olarak görüyorum buda bi secimdir saygı duyarım yoksa opera hızlı falan değil, dediğin gibi mükemmel bi tarayıcı olsa kullanım oranları böyle kalmazdı yıllardır.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Farklı olmak isteyen kendi tarayıcısını yapsın bir zahmet :)

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
şimdide sen biraz abartmadınmı sence :D bende şahsen opera kullananları farklı olma cabasında olanlar, herkesin kullandıgını kullanmam diyenler olarak görüyorum buda bi secimdir saygı duyarım yoksa opera hızlı falan değil, dediğin gibi mükemmel bi tarayıcı olsa kullanım oranları böyle kalmazdı yıllardır.
Eah. Dediklerinde haklısın. Berbat olduğu kesin. Firefoxla iki şey ile opera özellikleri geliyor. Fakat Opera Turbo gibi kumları yutmak isteyen kullansın dedik. :P

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Filehippo'ya da düşmüş, resmi olarak bir gün sonrasını bekleyeceğiz.
Eskiden olsa değil 21 Haziran, Ağustosu beklerdik şimdi resmi duyuru yapılmadan final sürüm
heryerde kol geziyor... :)

AgentForce

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ya amma sorunlu cikti Bu FF. Firefox 4 sorunlu, Firefox 5 ondan da beter. Kaldiriyorum ulan! Bilgisayarima onlarca tarayici yukledim, silinmeyen tek tarayici Google Chrome oldu.

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Kaç gündür 5. Final çıktı diye Teknoloji siteleri sallanıyor. Fakat Firefox ana sitesi 4.0.1 olarak durmaya devam ediyor.! Ne zaman güncelleniyor bilgisi olan var mı arkadaşlar ?

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar yeni firefox Opera ya çok benziyor. Yanılıyor muyum?

mehmet_497

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sol üstteki araç çubuğu opera'dan arak, hızlı sürüm çıkarma chrome'dan.

AgentForce

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gorunum olarak Opera'ya cok benziyor, bu bir gercek. Ama Google Chrome'un tirnagi olamaz bence... Yukledigime pisman oldum, hemen kaldirdim...

---------- Post added at 23:23 ---------- Previous post was at 23:21 ----------

@Neutral

Firefox 4 ciktigi zamanda teknoloji siteleri sallandi, ama sitesinde Firefox 3 durdu bayagi bir zaman :D

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
İyi o zaman diğer tarayıcıların donanım hızlandırması Firefox ve IE'dan arak, eklentiler Firefox'tan arak, sekmeler Opera'dan arak, hatta Opera'nın teması da Firefox tema galerisindeki bir temadan arak olabilir. Komik olmayın :D Faydalı bir özelliği bütün tarayıcılar alır ve kendisine ekler, bundan doğal bir şey yok.

AgentForce

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben araklamis demedim ki, cok benziyor. Yoksa ozellikleri sundan bundan araklama diye bir sey soylemedim. :)

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Sana dememiştim zaten :) Arak diyen arkadaşa dedim.