221BSHERLOCK
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 23
Aynı 4
Aykut, animasyon son derece şık bence. Neyini beğenmedin anlamadım, bende 4 de çökmüyordu, 5 de çökmedi. Yalnız geçen dizi izliyoruz arkadaşta, onda Chrome kurulu. La bir videoyu oynatamadı, sürekli eyvah bir şeyler çöktü diyor. Bir de çöktü derken insanı sinir ediyor, tam hatırlamıyorum ama dalga geçer gibi bir şey yazmışlar. Ula çöküp duruyorsun sürekli, özür dileyeceğine kafa buluyor bizlefirefox4'e kıyasladığımda çok iyi diyebilirim kilitlenme, takılma sorunları aşmışlar, ff4'ün ne kadar dandik bi program olduğunu bi kere daha gördüm resmen yıllarca ugrasıp bekletip yarım yamalak programı sürmüşler piyasaya, arkadasların inatla savunmalarına rağmen haklı çıkmaktan gurur duyuyorum eğer ff4 sorunsuz mükemmel bi tarayıcıysa bu ne? Gelelim eksiklerine yavas acılma hastalığı azalsada devam ediyor, arada hafızada kalma sorunu devam ediyor zaten yeni bi sorun değil yıllardır var, sekmeleri sürükleme yer değistirme animasyonunu neden hala inatla değistirmiyolar anlamıs değilim lafın kısası ff4 simdi tam olarak cıkmıs diyebilirim aylar önce cıkması gereken program buydu.
şu chrome 1 defa da bende cöksün yav 1 kere, ayrıca bu dandik video sitelerinin hiçmi günahı yok o cökmeler genelde flash sacmalamalarından oluyodur chrome ne yapabilir sonuc olarak. Animasyon kötü değil animasyon yok cünkü pencerenin gölgesi var hesapta chrome vs gibi yapsınlar inadı bırakıp.
Aykut, firefox çöktü mü?? mozillanın suçu krom çöktü mü?? sitenin suçu peki suç kimde ya da şöyle sorayım hırsızın hiç mi?? günahı yok
Yahu gel bak inanmıyorsan, bizde gizli saklı bir olay yok Donma, kilitlenme bende olmuyor. Çökme de olursa Flash'tan olur, o da çok nadirdir.
Hangi siteymiş bu Flash'sız çöken bir de biz bakalım.
flash ölsün gebersin tamamda hoca ben anlatamıyorum galiba ff4 pespese 3 sekme açında donuyodu takılıyodu bi kekeme calisiyodu durup duruken yanıt vermiyor diye kilitleniyodu sende olmayabilir(ben sende olmadığına inanmıyorum) ama nette dolu yazı var gercek bu. ff5'te bunlari yasamadım yukarda Allah var, hadi benim makina patates diyelim o zaman aynı makinada ff5'te neden aynı sorunları yaşamıyorum, chrome neden yağ gibi sorunsuz. Aylardır aynı seyi söylüyorum ff4 bi halta yaramaz eksik tamamlanmamıs bi yazılım bunu anlamak icin uzman olmaya gerek yok ff5'e bakmak kafi. tamam firefox kullanın iyi tarayıcıdır mozillayi sevin sağlam bi vakıftır ama sırf sevdiğiniz icin gercekleri görmezden gelmeyi öz kardesiniz gibi savunmayı bırakın biseyide kabul edin yahu
---------- Post added at 22:18 ---------- Previous post was at 22:14 ----------
ortada flash mılash yokken herhangi bi sitede ff4 cöküyorsa chrome sorunsuzsa chromuda gectim herhangi bi tarayici sorunsuzsa kimin sucu benimmi daha ilk acılısta google acıyodum 10 saniye yanıt vermiyor diyip kilitleniyodu meret yapmayın kurban oliyim. simdi aynı gugıl aynı bilgisayar ff5 aynı sorun yok.
Eah. Dediklerinde haklısın. Berbat olduğu kesin. Firefoxla iki şey ile opera özellikleri geliyor. Fakat Opera Turbo gibi kumları yutmak isteyen kullansın dedik.şimdide sen biraz abartmadınmı sence bende şahsen opera kullananları farklı olma cabasında olanlar, herkesin kullandıgını kullanmam diyenler olarak görüyorum buda bi secimdir saygı duyarım yoksa opera hızlı falan değil, dediğin gibi mükemmel bi tarayıcı olsa kullanım oranları böyle kalmazdı yıllardır.
Kaç gündür 5. Final çıktı diye Teknoloji siteleri sallanıyor. Fakat Firefox ana sitesi 4.0.1 olarak durmaya devam ediyor.! Ne zaman güncelleniyor bilgisi olan var mı arkadaşlar ?