alın çok övdüğünüz opera... daha sayfaları doğru dürüst gösteremeyen tarayıcı kullanmaktansa asistan kalırım...
türkcemi ? türkcesini bulamadım...
We aren't quite finished qualifying Firefox 5 yet. You should check out the latest Beta.
Aykut gudubetlik sende anam, hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar Operada, o çok övdüğünüz kaplumbağadan yavaş tilkide karşılaştım anca böyle sorunlarla!
sizde basbaya karşılasıyosunuz da kullandığınız programa ff ve opera *ok sürdürmüyosunuz olay bu aynı sayfaya girin sende de sorun olacaktır. tilki konusuna gelince ff5 nispeten 4'e göre düzgün ama ben tilki falan savunmadım operada tilkide benim gözümde bir, birisi eklentisi bol olan versiyonu o kadar. chrome varken diğerleri teferruat elbet bir gün sizde çoğunluğun farkına vardığı gibi anlayacaksınız ben yine burda olucam hadi iyi forumlar
Cep telefonuBen size son sözü söyleyeyim. SDN'ye giren arkadaşların %40.5'i IE, %28.5'i Chrome, %25.7'si Firefox, %2.3'ü Opera , %1.35'i de Safari kullanıyormuş. Geri kalanları ne kullanıyor ben de bilmiyorum.
Eskıden chrome mı vardı....
Forever Fırefox....:thumbup1:
eskiden ne olduğu çokmu önemli eskiden netscape de vardı artık chrome zamanı herkes bigün gerçegi görecek ama er ama geç.
eskiden ne olduğu çokmu önemli eskiden netscape de vardı artık chrome zamanı herkes bigün gerçegi görecek ama er ama geç.
kararlı/final değil galiba henüz sitede şöyle yazıyor
ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/5.0/index.html
bu hızda versiyon değiştirmeye devam ederlerse chrome 15 den önce firefox 15 çıkacak.