Mozilla Firefox 5.0 Final

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Arkadaslar bence bu sürüm çok iyi olmuş :) bendeki tüm takılmalar,donmalar kalktı :)

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Bu sürüm cidden çok iyi gerçi 6-7 saattir kullanıyorum ama hiç problem çıkarmadı.

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
alın çok övdüğünüz opera... daha sayfaları doğru dürüst gösteremeyen tarayıcı kullanmaktansa asistan kalırım...

lIMLm.png

nDyrP.png

aykut bu defa katılıyorum sana :D piyasaya yeni çıkmış tarayıcılar gibi sayfa okuma hataları yapıyor :D

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
bu sürümde eklentı sorununu nasıl halledebılırız

AgentForce

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Siz belli ki IE9 kullanmamissiniz, o yuzden Opera'ya laf atiyorsunuz. :D

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Aykut gudubetlik sende anam, hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar Operada, o çok övdüğünüz kaplumbağadan yavaş tilkide karşılaştım anca böyle sorunlarla! :P

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Firefox 6'yı bekliyorum ben.

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Aykut gudubetlik sende anam, hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar Operada, o çok övdüğünüz kaplumbağadan yavaş tilkide karşılaştım anca böyle sorunlarla! :P

ben her zaman karşılaşıyorum opera da öyle sorunlarla :P Bir kere tilki eskisi kadar yavaş değil ve o zaman da açılışı yavaşdı :) Lütfen at gözlükleriyle bakmayalım her şeye :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
sizde basbaya karşılasıyosunuz da kullandığınız programa ff ve opera *ok sürdürmüyosunuz olay bu:) aynı sayfaya girin sende de sorun olacaktır. tilki konusuna gelince ff5 nispeten 4'e göre düzgün ama ben tilki falan savunmadım operada tilkide benim gözümde bir, birisi eklentisi bol olan versiyonu o kadar. chrome varken diğerleri teferruat elbet bir gün sizde çoğunluğun farkına vardığı gibi anlayacaksınız ben yine burda olucam :) hadi iyi forumlar

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
sizde basbaya karşılasıyosunuz da kullandığınız programa ff ve opera *ok sürdürmüyosunuz olay bu:) aynı sayfaya girin sende de sorun olacaktır. tilki konusuna gelince ff5 nispeten 4'e göre düzgün ama ben tilki falan savunmadım operada tilkide benim gözümde bir, birisi eklentisi bol olan versiyonu o kadar. chrome varken diğerleri teferruat elbet bir gün sizde çoğunluğun farkına vardığı gibi anlayacaksınız ben yine burda olucam :) hadi iyi forumlar

Bir kere krom sütten çıkmış ak kaşık değil. Kromda da var sayfa sorunları hatta kromun ki daha da beter bilgisayarı resetlemek zorunda kalıyorum. :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
neredeyse 1 yıl oldu ff'den kroma gectim daha 1 kere sayfa göstermeme, yanlıs göseterme, takılma, pc kilitleme sorunu yasamadım yasiyorum diyenede inanmıyorum acıkcasi, üstelik ben dev sürüm kullanıyorum beta bile değil:) kromum elestirilecek yönleri tabiki vardır ama site uyumluluğu, hız, stabilite yönünden elestirilere katılamiyorum 1 kere basıma gelse anlardım. tekrar söylüyorum kromdaki rahatlıga alısırsanız ki coğunluk gibi bigün bence sizde alışacaksınız o zaman ben yine burdayım.:)

XauRo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Olay tarayıcı tartışmasına dönsün istemiyorum ama arkadaşlara katılmamak elde değil opera dediğiniz tarayıcı sayfaları daha doğru düzgün gösteremiyor sadece divxplanette değil birçok sayfada boyle ve bu tarayıcı yeni bir tarayıcıda değil yılların web browserı 11. sürüme ulaşmış bir tarayıcı hala sayfaları düzgün göstermekten aciz ise pazar payı %1'de kalmaya mahkumdur eklenti desteği gelse hızlı olsa kaç yazar kullanan arkadaşlarda bal gibi farkında bunun ancak @aykutyenihan'ın belirttiği gibi tarayıcıya laf söylettirmiyorlar

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Ben size son sözü söyleyeyim. :) SDN'ye giren arkadaşların %40.5'i IE, %28.5'i Chrome, %25.7'si Firefox, %2.3'ü Opera , %1.35'i de Safari kullanıyormuş. Geri kalanları ne kullanıyor ben de bilmiyorum. :)

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Ben size son sözü söyleyeyim. :) SDN'ye giren arkadaşların %40.5'i IE, %28.5'i Chrome, %25.7'si Firefox, %2.3'ü Opera , %1.35'i de Safari kullanıyormuş. Geri kalanları ne kullanıyor ben de bilmiyorum. :)
Cep telefonu :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
sdn istatistikleri Türkiye genel istatistikleriyle tam uyuyor iste:) chrome geliyor....

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
Eskıden chrome mı vardı....
Forever Fırefox....:thumbup1:

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
eskiden ne olduğu çokmu önemli eskiden netscape de vardı:) artık chrome zamanı herkes bigün gerçegi görecek ama er ama geç.

C-4

Asistan
Reaksiyon puanı
4
sırf kullandığım eklentiler için şuan geçemiyorum chromiuma ama bu hızla ff gibi eklentiler konusunda arayı hızla kapatacağına eminim

XauRo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eskiden ne olduğu çokmu önemli eskiden netscape de vardı:) artık chrome zamanı herkes bigün gerçegi görecek ama er ama geç.

+1

Bende eski bir firefox'cuyum hatta firefox fanıydım chrome ile tanışana kadar ff'den sonra chrome'a alışmak gerçekten zor oldu ama alıştıktan sonrada ff'nin yüzüne bakmadım alternatif olarak pc'de duruyor ama çok nadir kullanıyorum. Firefox'u kesinlikle kötülemiyorum chrome'dan sonra en iyi tarayıcı ne deseler firefox derim ama chrome ff kullanıcılarını yavaş yavaş kendine çekiyor kimse bunu inkar edemez ff'de bunun farkında olucak ki 2 senede ancak yeni sürüm çıkaran mozilla şimdi bakıyoruz ki chrome gibi tarayıcıyı sadeleştirme hızlı hızlı sürüm atlama çabası içerisinde

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383

magicxxL

Doçent
Reaksiyon puanı
2
4 sürekli çöküş yaşandı idyerek kapatıyodu kendisini resmisini beklemeden kurdum umarım aynı sorunu bunda da yaşamam.

qazxcv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu hızda versiyon değiştirmeye devam ederlerse chrome 15 den önce firefox 15 çıkacak.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Hayda! Windows üzerinde kullandım. Resmen Firefox 4'ün karbon kopyası! Firefox 4.1 falandır bu.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
firefox4'e kıyasladığımda çok iyi diyebilirim kilitlenme, takılma sorunları aşmışlar, ff4'ün ne kadar dandik bi program olduğunu bi kere daha gördüm resmen yıllarca ugrasıp bekletip yarım yamalak programı sürmüşler piyasaya, arkadasların inatla savunmalarına rağmen haklı çıkmaktan gurur duyuyorum eğer ff4 sorunsuz mükemmel bi tarayıcıysa bu ne? Gelelim eksiklerine yavas acılma hastalığı azalsada devam ediyor, arada hafızada kalma sorunu devam ediyor zaten yeni bi sorun değil yıllardır var, sekmeleri sürükleme yer değistirme animasyonunu neden hala inatla değistirmiyolar anlamıs değilim lafın kısası ff4 simdi tam olarak cıkmıs diyebilirim aylar önce cıkması gereken program buydu.