Movie maker sorunu!!!

steve78

Doçent
Reaksiyon puanı
48
Arkadaşlar movie maker'da videolarım ve fotoğraflarım yan tarafta bulunan önizleme bölümünde görünmüyor. Video oynatılıyor altta bulunan çubuk ilerliyor ama siyah ekran görünüyor hiç bir şekilde videolarım ve fotoğraflarım görünmüyor. Arkadaşlar bu sorunu nasıl düzeltebilirim acil video düzenlemem gerekiyor yardım edermisiniz????

steve78

Doçent
Reaksiyon puanı
48
video formatını kontrol et.
Hayır video formatından dolayı değil sanırım fotoğraflardada aynı sorunu yaşıyorum çünkü sadece o yan tarafta bulunan ön izleme görünmüyor video üzerinde yaptığım geçiş efketi yazı vs. bunları yaptıktan sonra rahat bir şekilde bilgisayarıma kaydedebiliyorum ama işte ön izleme olmadan neyi nasıl yaptığımı göremiyorum. Ben win7 ile birlikte gelen movie maker'ı kullanıyordum ama ingilizce olduğundan anlamadım bu yüzden microsoftun sitesinden türkçe olarak tekrar indirdim ve bu sorunla karşılaştım.

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ace Mega Codec Pack ve K-Lite kodec pack kur.

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
az önce bir laptodada böyle bir sorun yaşadım klittle kurmama rağmen yine göstermedi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bir soru da ben soracaktm.. videoyu movie maker a yukleyip kesebliyorum fakat oynatnca goruntude sadece syah bi ekran ve sesler geliyor. nerde hata yapiyorum acaba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben hep video yükleyen biri olarak movie makerda video yüklücem fakat ses çıkmıyor müzikte falan çıkıyor ama aynı diziyi daha önce yaparken ses çıkarken şimdi çıkmıyor nolur yardım edin