Motosiklet Bölümü açılsın istiyorum

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Motosikleti olan adamında işi gücü yok motorunu tamir etmek için buraya gelecek sen kendi söylediğine inanıyormusun?
Güldürme adamı.
Teknoloji dediğiniz şey motor tamirciliğiyle olmuyor.
Daha yeni üyesin ne anladın ne gördün de at gözlülükten bahsediyorsun.Bir ay sonra forumu bırakmayacağın ne malum?

Git ingilizce bölümüne bak açılması için kaç kişi oy verdi, açıldı ne oldu? İlgili üye ve moderatör sayısı 20'yi geçmez.Biraz mantıklı düşünseydiniz böyle bir konu açmazdınız.

Uğurcan7

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Motosikleti olan adamında işi gücü yok motorunu tamir etmek için buraya gelecek sen kendi söylediğine inanıyormusun?
Güldürme adamı.
Teknoloji dediğiniz şey motor tamirciliğiyle olmuyor.
Daha yeni üyesin ne anladın ne gördün de at gözlülükten bahsediyorsun.Bir ay sonra forumu bırakmayacağın ne malum?

Git ingilizce bölümüne bak açılması için kaç kişi oy verdi, açıldı ne oldu? İlgili üye ve moderatör sayısı 20'yi geçmez.Biraz mantıklı düşünseydiniz böyle bir konu açmazdınız.

Yorumuna saygı duyarım her ne kadar aşağılasanda,sende bir insansın sonuçta.

Teknolojiden ne anladığın az çok ortaya çıkıyor zaten,sadece buraya yazı yazmana aracı olan şey değildir teknoloji.

Mesajımı tam manasıyla okuyup anlamamışsın,direk dalış yapmışsın,bu da at gözlüğünden ne anladığımı ortaya seriyor.Bir ay sonra forumu bırakırım bırakmam konuyla alakası olduğunu düşünmüyorum.

Birazcık sen mantıklı düşüne bilseydin,mesajları okurdun,süzerdin ona göre bir şeyler yazardın ama kapasite olmadığı belli,

Ben böyle bir konunun forumun popülaritesini artıracağını düşündüm,ama senin mesajından sonra anladım ki konu açılsa bile sen oraya çare aramaya gelen adama aynısını yazacaksın bir işe yaramayacak.

Haklısın mantıktan yoksun bir konu,hiç bir doluluğu yok,teknolojiyle yakından uzaktan alakası yok,o motorları ağaçlardan topluyorlar,kadrandaki ibreyide ağacın dalından yapıyorlar,vidalar da ağaçtan kazık...

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
At gözlülükten bahsetmeseydin bunlar olmazdı.