Sizin moto z nin şarj ı nasıl gidiyor
Ben oyun insta vb 3 saat ekran açık süresi alıyorumMoto Z kendi bataryası yaklaşık 8-10 saat 4.5G açık, Powerbank Modu ile 2,5 gün kemik
Moto Z nin (gerçi tüm moto lar için de diyebiliriz) ekranı diğerlerinden çok güç harcıyor, kısık kullanmazsanız ve batarya modu yoksa günde 2 şarj kesin. Ben oyun sevmiyorum, facebook ve twiter kapattım , bi whatsapp bide borsa programı başka bişi yokBen oyun insta vb 3 saat ekran açık süresi alıyorum
Turbo power kaç saat gidiyor ve hızlı şarj ediyormu?Moto Z nin (gerçi tüm moto lar için de diyebiliriz) ekranı diğerlerinden çok güç harcıyor, kısık kullanmazsanız ve batarya modu yoksa günde 2 şarj kesin. Ben oyun sevmiyorum, facebook ve twiter kapattım , bi whatsapp bide borsa programı başka bişi yok
HIzlı şarj kullanmıyorum, isterseniz seçilebiliyor (2-3 kullanım profili var) ben "dengeliyi" kullanıyorum ki şöyle çalışıyor;Turbo power kaç saat gidiyor ve hızlı şarj ediyormu?
Ben alamadım bi türlüHIzlı şarj kullanmıyorum, isterseniz seçilebiliyor (2-3 kullanım profili var) ben "dengeliyi" kullanıyorum ki şöyle çalışıyor;
Telefonun bataryasını %80 civarı tutuyor,- bu değer seçilebiliyor- bu değerin altına düştüğünde batarya mod' u devreye giriyor tekrar telefonun bataryasını %80 civarına getiriyor ve devreden çıkıyor,
Batarya mod u 0 (sıfır) dan 100 yaklaşık kendi şarj cihazı ile (type-C) 1.5-2 saat de tam doluyor ve kullanıma bağlı bana yaklaşık 2 gün veya biraz fazlası gidiyor. Mod üzeri seviye göstergesi 4 led var (hepsine de var mıdır? bilmiyorum) Telefonu açmadan "mod" un şarj seviyesini görebiliyorsunuz.