Mortal Kombat Sinemaya Dönüyor

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Ünlü dövüş oyunu Mortal Kombat üçüncü kez seyircilerle buluşmaya hazırlanıyor. Ancak bu film tüm seriden farklı bir yapıya sahip olacak.

Dövüş oyunları konusunda özel bir yere sahip olan Mortal Kombat'ın beyaz perde macerası devam ediyor. 90'lı yıllarda büyük ilgi gören iki filme sahip olan Mortal Kombat için yapımcılar yaklaşık 15 yıldan bu yana yeni bir yapım hazırlamaya çalışıyordu.

[SDNTV]http://umtrailers.gametrailers.com/gt_usermovies/um_126/um_159628-631748-MORTALKOMBAT-1276031701.flv[/SDNTV]

Bugün beklenmedik şekilde internette düşen bir videoyla birlikte nihayet üçüncü filmin duyurusu da yapılmış oldu. Ancak oyunun fanatiklerinin beklediğinin aksine Mortal Kombat: Rebirth adlı film eski serinin devamı niteliğinde olmayacak. Orijinal bir senaryoya sahip olan film fantastik oyunu günümüz gerçekliğiyle birleştiriyor.
Gerçekçi bir Mortal Kombat ile tanışın
Batman Begins'i hatırlatan bir ciddiliğe sahip olan Rebirth filminin konusu ise kısaca şöyle olacka. Gizlice yaptığı dövüşlerle, dünyadaki tüm seri katilleri ve dövüşçüleri bir araya getiren Shang Tsung polis tarafından aranmaktadır.
Sonya Blade ve Jax adlı iki özel tim mensubu ise kendilerini Tsung'a götürecek olan eski bir suikastçıyla anlaşma yapmaya çalışır. Hanzo Hashasi (Scorpion) adlı bu eski suikastçı en büyük düşmanı olan Sub-Zero'nun yerini öğrenmek karşılığında turnuvaya katılıp Tsung'u ortaya çıkartmayı kabul eder.
:: Mortal Kombat'ın bu yeni halini beğendiniz mi? Filmi izlemek istiyor musunuz?
Yazan: Cem Süer
SDN - http://shiftdelete.net

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
yeniliklere açığız :D diğer elemanlar yok mu?? :D raydın filan olmadan zevki çıkmaz bu filmin :D

How High

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Zenci dedektifin dişleri filme olan bakış açımı değiştirdi :D

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Tüm karakterleri isteriz :D

realmanager

Profesör
Reaksiyon puanı
99
johnny cage'in kılına dokunmayın uleeeen :D
nerede öldürülüyor, ben göremedim?

realmanager

Profesör
Reaksiyon puanı
99
çok uzun atlayarak izlemiştim
tam olarak hangi dakikada ölüyor cage :(

eonder87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
böyle dönecekse hiç dönmesin biz daha çok fantastik daha çok mistik olmasını isterken bu kadar sıradan hale gelecekse hiç gelmesin... o barakanın hali neydi öyle yaa igrenç olmuş nerede kano nerede raiden... bir kere trfighters.com a girin bakın bakalım mortal kombatın gerçek ve tam hikayesine bu hikaye çok iyi işlenir boşlukları çok iyi doldurulursa mükemmel ötesi dizi çıkar ama gelin görün ki ne bizde nede bütün dünyada böyle bir düşünce yok.. .belki asyalılar yapabilir diyecegim ama cogu kişi tarafından saçma olarak lanse edildigi için asya filmlerini kimse izlemiyor garip dogrusu....

zuvay nidya

Doçent
Reaksiyon puanı
8
mortal kombat in ilk film i guzel di ama 2 filmi ise berbatti.pek fazla tutmadi.ama bu yeni yapim mortal kombat.simdi teknoliji ile daha cok effektlere sahip olacak gibi görünüyor.bence müthis olacak,heycanla beklemekteyim.simdi.....

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bu sefer baya polisiye film yapmışlar tam jonhy cage döndü derken adamın kafasını koparmışlar nerde o eski film:S

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
mortal kombatın ruhuna aykırı bir filme benziyor. kırmızı gözlü bebek olayıda gerçek hayattan almışlar. youtube da öyle bir video vardı. gelişimini tamamlamış premature bir bebek..

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
İşte o bebek Reptile olmuş. Doktor Baraka olmuş. Rayden'ı nasıl açıklayacaklar merak ettim :D

Vandheer Lord

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ya bunda kim iyi kim kötü hiç anlamadım ataride bir oynuyordum ama ne oyun bir kız vardı zincirli zinciri sallayarak abimi yeniyordum ama maalesef atari bozuldu:(:crying:

yağmuradam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
allahıma şükürler olsun sonunda yeni filim geliyor üstelik ilk 2 filimin aksine oyunun senaryosuna daha bağlı

realmanager

Profesör
Reaksiyon puanı
99
Arkadaş ben anlamıyorum ki Johnny Cage'den ne istiyorlar ilk film hariç hep öldürdüler dizilerde bile
Çekemiyorlar yakışıklılığını :D

ubuntuman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Fantastik ve mistik ortam Mortal Kombat a yakışıyordu bu şekilde günümüzüm polisiye aksiyon filmlerine benzemiş inşallah bizi şaşırtır ama eski tadı vermeyecek gibi görünüyor.

BuzzKnight

Doçent
Reaksiyon puanı
3
film Mortal Kombat Felsefesinden fazlasıyla uzak pek iyi görmedim Traileri ni.

prince_x

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mortal Kombat Olsunda Nasıl olursa olsun ben Scorpion cu olarak o filmi izlerim...

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Beğendim ben. Güzel olacak gibi görünüyor :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
zaten adam gibi askiyon filmi çıkmaz oldu bari bunuda deneyelim, scorpion çok esrarengiz göründü

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
mortal kombat gibi bir oyunun sinema maceraları hep hüsran oldu ne yazık ki

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
bunun bir aralar dizisi de vardı "Mortal Kombat Conquest" küçükken bir kaç bölüm izlemiştim :) şidi bu konu sayesinde öyle bir dizi olduğu aklıma geldi hemen de internette buldum finaller bitsin hemen izlemeye başlıyacam :)