Monster teknik servis

ᵀᴬᴺᴷ

Asistan
Reaksiyon puanı
192
Laptopumu bakım için servise yollamayı düşünüyorum. Ancak aklımda bazı endişeler var. Ürünü servise yollamadan önce format mı atmalıyız? Ve en çok korktuğumuz şey. Ürünün geri dönerken karışıp bana değil başka bir adrese gitmesinden çok korkuyorum. Böyle bir şey olursa ben biterim arkadaşlar. Daha önce bu sorunu yaşayan oldu mu veya bunun neden olamayacağını anlatabilecek var mı?

NxeS

Asistan
Reaksiyon puanı
119
Laptopumu bakım için servise yollamayı düşünüyorum. Ancak aklımda bazı endişeler var. Ürünü servise yollamadan önce format mı atmalıyız? Ve en çok korktuğumuz şey. Ürünün geri dönerken karışıp bana değil başka bir adrese gitmesinden çok korkuyorum. Böyle bir şey olursa ben biterim arkadaşlar. Daha önce bu sorunu yaşayan oldu mu veya bunun neden olamayacağını anlatabilecek var mı?
Niye kaybolsun? Niye başkasına gitsin? Teknik servis zaten kaydını tutuyor bunların

İzzet Özer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Teknik servise gönderdikten sonra ara düzgün iş yapsınlar reis çünkü arızalı bilgisayarıma bir şeyi yok dediler ? kaybolması ise mümkün değil adresini doğru yazarsan

Python 3.8.2

Doçent
Reaksiyon puanı
558
Görmemişin cihazı olmuş. Kardeşim koskoca marka bunlar. Nasıl başka bir adrese gitsin ? Otur bi 10 saniye düşün istersen.

Python 3.8.2

Doçent
Reaksiyon puanı
558
Ürünü servise yollamadan önce format mı atmalıyız?
Böyle bir şeye gerek yok. Güzelce paketine koyup Aras Kargo ile gönderin. Yanılmıyorsam Aras Kargo ile anlaşmalılardı. İçiniz rahat olsun. Monster büyük bir firma. Olurda sizin cihazınız başka bir adrese giderse para iadesi yaparlar veya aynı cihazın sıfırını verirler.