monster önerisi?

emirhan halu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
monster alacağım ama batarya konusunda 1 kaç takıntım var bataryası çıkarılabilir ürün almak istiyorum yani bataryayı kullanmadığım zaman çıkartıp kullamak ve batarya ömrünü uzun tutmak istiyorum

fiyat olarak 7000-10000 tl civarında çıkartılabilir bataryalı model önerir misiniz? şimdiden çok teşekkür ediyorum ;)

askaley

Asistan
Reaksiyon puanı
82
monster alacağım ama batarya konusunda 1 kaç takıntım var bataryası çıkarılabilir ürün almak istiyorum yani bataryayı kullanmadığım zaman çıkartıp kullamak ve batarya ömrünü uzun tutmak istiyorum

fiyat olarak 7000-10000 tl civarında çıkartılabilir bataryalı model önerir misiniz? şimdiden çok teşekkür ediyorum ;)
bataryayı sen çıkarınca ömrünü etkileyeceğini pek sanmıyorum
binlerce mühendis çalışıyor bu tür şeyler için
yani batarya konusunda pek sıkıntın olmasın
monster için söylüyorum

EZ358

Asistan
Reaksiyon puanı
106

Ben asla monster önermem
Hp al

emirhan halu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ben asla monster önermem
Hp al
neden hp yi tercih ediyorsun yani monsterın izlediğim çoğu videosunda garantisi olsun sınırsız bakım olsun mükemmel ayrıca ileri ki zamanlarda ram, ssd, hdd vs. eklemede garanti dışına çıkmıyor en önemlisi 1 oyuncu bilgisayarı performans odaklı olduğu içiçn bna hitap ettiğini düşünüyorum yaşadığının sorunu biraz daha açıklar mısın merak ettim? :/
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben de deneyimledim
bendeki bazen açılmıyor 1,5 saat
zorla başlat fln uğraştırdığında açılıyor
monster servisine gittim sorun yok dediler
teknik servisini kötü mü yani sen hangi markayı önerirsin yani?

sen deneyimledin mi ve neden hp öneriyorsun teşekürler :)

Son düzenleme:

EZ358

Asistan
Reaksiyon puanı
106
neden hp yi tercih ediyorsun yani monsterın izlediğim çoğu videosunda garantisi olsun sınırsız bakım olsun mükemmel ayrıca ileri ki zamanlarda ram, ssd, hdd vs. eklemede garanti dışına çıkmıyor en önemlisi 1 oyuncu bilgisayarı performans odaklı olduğu içiçn bna hitap ettiğini düşünüyorum yaşadığının sorunu biraz daha açıklar mısın merak ettim? :/

teknik servisini kötü mü yani sen hangi markayı önerirsin yani?

sen deneyimledin mi ve neden hp öneriyorsun teşekürler :)
Açıkcası o gaming bilgisayar dedikleri filan hepsi reklam
Oyun oynarsan 2 saat şarj gündelik işlerle 4 saat şarj ömrü var. Diyelim ki iyi bende şarjda iken işimi görürüm dersen şarja takınca mahalleyi kaldırıyor acayip bir fan sesi var ve bu fan sesini kendine yapıyor yani turbo tuşa basmana gerek yok.
Mat ekran diye övünüyorlar ama çok kötü pikseller gözümü yakıyor
ve hatta youtube'da bir sürü mağdur var.
Siz monster'ı oyun için mi alacaksınız yoksa başka birşey için mi?

emirhan halu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Açıkcası o gaming bilgisayar dedikleri filan hepsi reklam
Oyun oynarsan 2 saat şarj gündelik işlerle 4 saat şarj ömrü var. Diyelim ki iyi bende şarjda iken işimi görürüm dersen şarja takınca mahalleyi kaldırıyor acayip bir fan sesi var ve bu fan sesini kendine yapıyor yani turbo tuşa basmana gerek yok.
Mat ekran diye övünüyorlar ama çok kötü pikseller gözümü yakıyor
ve hatta youtube'da bir sürü mağdur var.
Siz monster'ı oyun için mi alacaksınız yoksa başka birşey için mi?
ben her 2 si için alacağım arada arkdaşlarımla oyun oynamak için bazen de gündelik iş olur ileride mühendislik okumayı düşünüyorum o yüzden mühendislik programlarını hiç zorlanmadan kaldıracak bir diz üstü düşünüyorum... hp de önerin nedir? (model olarak)

EZ358

Asistan
Reaksiyon puanı
106
ben her 2 si için alacağım arada arkdaşlarımla oyun oynamak için bazen de gündelik iş olur ileride mühendislik okumayı düşünüyorum o yüzden mühendislik programlarını hiç zorlanmadan kaldıracak bir diz üstü düşünüyorum... hp de önerin nedir? (model olarak)
Birazdan size döneceğim

Bu gayet iyi bir bilgisayar 15.000'den 10.000'e inmiş

Bu da dell

Eğer bir huawei telefon kullanıyorsanız ama kullanmasanız da olur.

Son düzenleme:

ozknkk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
monster ın kasasını hor kullanmazsan geri kalanında sıkıntı yaşamazsın. sadece kasa malzemesi diğerlerinle kıyasladığında farklı bende monster kullanıcısıyım bu arada