Soru Monitörün Açık Kalması Sorun Olurmu ?

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
200 GB oyun mu varmış?
Ya yokturda yaz indirimlerinden oyun almıştım 3-4 tane, bugün yuklicem hepsini sıraya koydum kendine yüklesin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biryerde okumuştum, monitörün uzun süre açık kalması montiore zararlı olur diye de olmaz umarım bişe.

yusufege

servet sayar
Müdavim
Reaksiyon puanı
848
Ya yokturda yaz indirimlerinden oyun almıştım 3-4 tane, bugün yuklicem hepsini sıraya koydum kendine yüklesin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biryerde okumuştum, monitörün uzun süre açık kalması montiore zararlı olur diye de olmaz umarım bişe.
Monitör açık olsa bişi olmaz kapatırsan da bişi ol az odandaysa pc gözünün rahatsız olmaması için kapatabilirsin

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Elektrik gitmediği sürece hiç bir şey olmaz, isterse bir hafta açık kalsın. Sorun teşkil etmez. Umarım elektrikler kesilmez indirdiğin oyun yalan olur.

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
Elektrik gitmediği sürece hiç bir şey olmaz, isterse bir hafta açık kalsın. Sorun teşkil etmez. Umarım elektrikler kesilmez indirdiğin oyun yalan olur.
Yok steam de kaldığı yerden devam ediyor, modemde sorun oldu, kaldığı yerden devam etti sonra :)

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
Yok be yoktur COD, CyberPunk, RDR2, FH 4, Apex Legendside bıraktım indirmeye dursun oyuzden 200 oldu :)