UnFrGvnG
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 989
200 GB lık oyun iniyor, 20 saat açık kalıcak, monitörü kapatsam bişe olurmu ?
Güç tasarrufuna aldım güç seçeneklerinden, kasada ısınmaz hemde.Olmaz.
Iısınmaz zaten oyunda 55-60 derece.Güç tasarrufuna aldım güç seçeneklerinden, kasada ısınmaz hemde.
Bende gta 5 i öyle indirdim ayrıca yayın açmıştım ekranı paylaşıp bi yayıncının yayınını başka platformda200 GB lık oyun iniyor, 20 saat açık kalıcak, monitörü kapatsam bişe olurmu ?
Ya yokturda yaz indirimlerinden oyun almıştım 3-4 tane, bugün yuklicem hepsini sıraya koydum kendine yüklesin200 GB oyun mu varmış?
Monitör açık olsa bişi olmaz kapatırsan da bişi ol az odandaysa pc gözünün rahatsız olmaması için kapatabilirsinYa yokturda yaz indirimlerinden oyun almıştım 3-4 tane, bugün yuklicem hepsini sıraya koydum kendine yüklesin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biryerde okumuştum, monitörün uzun süre açık kalması montiore zararlı olur diye de olmaz umarım bişe.
Yok steam de kaldığı yerden devam ediyor, modemde sorun oldu, kaldığı yerden devam etti sonraElektrik gitmediği sürece hiç bir şey olmaz, isterse bir hafta açık kalsın. Sorun teşkil etmez. Umarım elektrikler kesilmez indirdiğin oyun yalan olur.
Call of Duty var galiba.200 GB oyun mu varmış?
Call Of Duty Updatesi 1000 GB olunca olur gibi:Hiç bir şey olmaz. Uyku modunu kapat. Yoksa indirmelerin yarıda kesilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Call of Duty var galiba.