Monitörde yan yana ve capraz cizgiler oluyor

Ciymos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayar açılırken ekran ve bıos da ekran düzgün şekilde var ama bilgisayar acılınca capraz ve yatay cizgiler ile ve arkaplanın rengi oluyor bu nedir lütfen yardım edin şimdiden teşekkür ederim
IMAG0016.jpg

Ciymos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güncellemeyi deneyin sorun devamında monitörde yapılabilecek bir işlem yok, servisinizle görüşmenizi öneririm.
daha yeni format attım attığım diğer monitörde bişey yoktu. Ekran kartını gümcellememiştim sonra böyle oldu Windows da ve bıos da bir şey yok

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
daha yeni format attım attığım diğer monitörde bişey yoktu. Ekran kartını gümcellememiştim sonra böyle oldu Windows da ve bıos da bir şey yok

Ekran kartını güncellemeyi denedin. Bios ayarlarına girdiğinizde monitör düzgün gösteriyorsa veya monitörün kendi ayarlarına girebiliyorsanız monitörde sorun yok demektir.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
güncellemeyi kaldır yanlış sürücü kurmuş sun zarar verebilir gerçi çat pat tarzı olmaz ...

Ciymos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekran kartını güncellemeyi denedin. Bios ayarlarına girdiğinizde monitör düzgün gösteriyorsa veya monitörün kendi ayarlarına girebiliyorsanız monitörde sorun yok demektir.
Evet mönitörde bencede bir sıkıntı yok kendi ayarları felan gayet güzel gözüküyor
--- Gönderi Güncellendi ---
güncellemeyi kaldır yanlış sürücü kurmuş sun zarar verebilir gerçi çat pat tarzı olmaz ...
Daha güncellememe yapmadım ama nasıl yapcam ekran da bir şey gözükmüyor.

Ciymos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sorunu çözdüm teşekkürler hepinizden